Skrivet den: 2012-02-14 Klockan: 12:45:29

Massa kärlek ♥ naturligtvis

Är det alla hjärtans dag så är det. Så en MASSA kärlek till hela världen a´la Di Leva-stuket ;)

Här har vi börjat dagen med kärleksbrev till och från Älsklingen, hjärtformade smörgåsar till frukost och TV:n som bara spelar kärleksmusik så det dånar om det.Vi ska inte fira idag.
Låter tråkigt att säja det, men det känns helt ok.

I dag har vi födelsedagskalas direkt på eftermiddagen och kommer att få stressa järnet för att komma i tid.
I dag kostar rosor, som vanligtvis kostar en euro, det trippla.
I dag kommer vi att vara trötta och inte ha någon inspiration att mysa.

I dag ska vi tycka om varandra riktigt mycket och försöka vara sams. På lördag ska jag försöka att komma på någon överaskning och romantisk middag med lull lull.

Jag blir så himla ledsen när det görs ett sånt stort hallabalo runt denna kärlekens dag. Att OM man skulle vilja köpa något för att glädja sin käresta med, för det ÄR roligt att få blommor och det ÄR roligt att bli överaskad, så måste man punga ut med MYCKET mer än på normala dagar.
Det är inte rättvist.

För visst ska man komma ihåg att visa kärlek VARENDA dag. Men livet går och vardagen är stressig och det blir inte av. När det då finns en dag att riktigt komma ihåg det på, och så är det ju extra mysigt när det är så mycket runt-om-kring, ja då ska man på något sätt bli straffad för det ekonomiskt.

Nej vi skiter i det idag och firar på lördag.
Hoppas att Älsklingen kom ihåg att vi bestämt det, precis som alla andra är. Och inte kommer hem med något nu som får mig att framstå som värsta tråkisen ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Glad alla hjärtans dag på er och kom ihåg att tycka om varandra och er själva riktigt mycket idag.....och att vara sams ;)

/Y

 


Kommentarer
Postat av: Kashaya

Tråkigt att det ska vara så mycket dyrare med blommor och liknande en sådan här dag men handeln tar sin chans förstås.

2012-02-14 @ 14:53:42
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Anna

Håller helt med dig! Vi firar inget särskilt här hemma heller just idag. Vi är nog ganska duktiga på att ta vara på kärleken alla dagar året runt och behöver ingen särskild dag. Fast visst skulle jag inte bli ledsen om mannen kom hem med blommor eller så heller för den delen, men han får inget av mig i alla fall...Kram

2012-02-14 @ 15:27:05
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: ♥ Carina ♥

Vad trist att dom höjer priset inför en sån här dag! Men du har rätt, kärlek ska man ju visa varandra alla dagar - inte bara idag :)

Kram fina du!

2012-02-14 @ 16:39:59
URL: http://cinacarina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0