Skrivet den: 2012-12-09 Klockan: 12:04:22

Här åkte vi pulka

...för jag kan ju inte skriva något om PERFEKT snöväder igen. MEN det var faktiskt det det var igår: PERFEKT SNÖVÄDER.
 
 
 
Hallejuedamig vad det var fint igår.
Det kunde inte ha varit bättre.
Vi gick omkring i ett vykort hela dagen och Octavio ville ta kort på precis ALLT och jag förstår honom, det ville jag också.
Naturligtvis så dog kameran ;) varför inte just då liksom? och vi fick nöja oss med pappas mobiltelefon, tack för teknikens under. Och den tog ju inte så tokiga bilder den heller.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så på förmiddagen var vi ute och gick till buktiken och handlade. Solen sken och man blir på så BRA humör då. Sorgligt nog är det ju helt OMÖJLIGT att fånga glittrande snö i solsken på bild. Men jag antar att ni är vana vid fenomenet och vet hur det ser ut ;)
För oss är det ju nära intill ett UNDERVERK ;)
 
Något annat som var näst intill ett underverk var pulkabacken som vi hamnade i på hemvägen från affären. Till och med morfar med hund smittades av den allmäna (snö)yran och kastade sig utför det GIGANTISKA stupet med pulka och BOB ;)
 
Jisses vad vi skrek och skrattade.
Vad vi får vara med om.
Detta kommer att bli minnen för livet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag ska vi ut igen till backen.
Solen skiner idag också men det ska visst bli oväder så vi får skynda oss.
Resten av julaftonen får jag ta senare. Nu väntar alltså pulka och på eftermiddagen vankas det "O Helga Natt" i Örebro.
Spännande.
Kanske måste man ha med sig en liten fickplunta med varm glögg för att hålla igång värmen i fötterna. Eller så får man dansa ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Vilket härligt väder ni haft och så mycket snö! Jag förstår att ni njuter :) Jag har då inte sett solen mer än några minuter på förmiddagen i dag, tänk vad det kan skilja på bara några mil. Jag har också försökt att fotografera det "glittriga" men det är ju störtomöjligt! :) Så mysigt att gå och lyssna till O Helga natt, bäst att ha rejäla skor och varmt innanför västen :)

Svar: Om du kommer på HUR man gör för att få med det glittriga får du hojta till. Mycket mystiskt det där fenomenet ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-12-09 @ 12:22:42
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Camilla/Rufft och Sött

Hej hej
Hamnade här av en slump och har suttit och läst hur många inlägg som helst nu!
Vi flyttade från Norrland till Skåne för tre år sedan i ett tappert försök att få lite kortare vintrar, och vad hände, jo det ser ut som att det blir ännu en vargavinter här nere! Iså fall den tredje av de fyra vi hittills bott här, helt otroligt, förföljer vintern oss kan man ju undra..
Vi har insett att vi nog flyttat för kort sträcka!
Avundsjuk på dig är bara förnamnet!
Kommer att fortsätta hänga här och längta efter sol och värme (när ni kommit hem igen då) Ha en fortsatt härlig vistelse här!

Svar: Ha ha det var väl då en förfärlig otur med den efterhängsna snön. Men den smälter bort när vi åker igen, tummis ;) Och kul att du tittade förbi här.
Yohanna i Las Palmas

2012-12-09 @ 12:31:53
URL: http://rufftochsott.blogspot.com
Postat av: Annelie

Vad härligt att ni får sådant vackert vinterväder, underbara foton! Man ser riktigt hur härligt ni har det!

Det är lite kul det där, ni uppskattar snön och vintern på samma sätt som jag uppskattar komma ned till er och njuta av erat väder i januari. Man ska nog se sig om hemma också för det är ju väldigt vackert när det är sådana där underbara vinterdagar, önskar att det var så hela vintern :)

Svar: Det finns bra och dåliga saker på alla ställen. Men det är bra att få sig en tankeställare lite då och då så att man uppskattar det man har. Och det gör jag nu i snön. Men så kommer jag att upskatta att komma tillbaka till värmen också ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-12-09 @ 12:39:11
URL: http://anneliestankar.wordpress.com
Postat av: Anna

Gläds verkligen med er att ni lyckats komma när vi har så fina vinterdagar! Det blir något för barnen att berätta för kompisarna när de är tillbaka hemma i värmen!

Svar: Ja det här kommer att verkligen bli minnen för livet. Men risk för att kompisarna INTE kommer att tro dem när de kommer hem och berättar ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-12-09 @ 18:41:43
URL: http://www.smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: Freja

Så härligt att det blev så perfekt vinterväder nu så ni fick uppleva det! Och när det är lagom kallt och solen skiner så är det fantastiskt!
Ps, du har en utmärkelse inne hos mig. Du behöver inte genomföra den om du inte vill, men jag vill att du ska veta att jag gillar din blogg!

Svar: Tackar tackar jag har kikat och slickat i mig av berömmet. Och grattis till den lyckade flytten av bloggen.
Yohanna i Las Palmas

2012-12-09 @ 21:56:13
URL: http://frejareddevil.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0