Skrivet den: 2012-08-02 Klockan: 00:32:27

Sammanställning av Real Life - Sommarstatus

Vi är äntligen hemma!
Och jäklar vad skönt det är ;)
Vad skönt det är att sitta vid en riktig dator, med stor skärm och fungerande internet. Vad skönt att vara bland mina saker igen. Och vad SKÖNT det ska bli att sova i min egna säng ;)
 
Vi får se hur skönt det blir att vakna upp i morgon till ett tomt kylskåp och ett par ungar som tröttnar på sina nya/gamla leksaker och får myror i byxorna när de inte får springa av sig på stranden ;)
 
 
 
Veckans Real Life skulle ju handla om sommarstatusen och hur man känner för sommaren just nu och jag måste faktisk erkänna att jag känner mig ganska så nöjd hittills.
Det är så SKÖNT att känna så.
 
Jag kommer ihåg när jag bodde i Sverige och sommaren började gå mot sitt slut, vilken ångest jag hade. Jag fasade för hösten och allt där till. Det kändes som att livet var slut i och med sommaren och jag kunde till och med få panik och deppighet när allt var över.
 
Och så detta med vädret. All denna prestationsångest som kom med en solig dag och jag kan fortfarande känna av den. Även fast de flesta dagarna här är soliga eller också har jag bara en liten bit bort till den.
 
Kom det en solig dag på semestern, så kommer jag ihåg att jag kände pressen på mig att hitta på någonting, åka till stranden, sitta i en park eller något annat somrigt.
Passa på nu, du vet aldrig om det kommer nån mer sol denna sommar.
 
Nej, ursch, det saknar jag INTE.
Och detta är skälen till att jag var så villig att flytta hit ner. Och fortsätter att leva här. Trots kackerlackor, strul med myndigheter och hemlängtan.
Det är värt det.
Bara jag slipper sommar-pressen.
 
 
 
Och om sommar-statusen i blogg världen kan man läsa:
 
- Freja som är mitt i semestern, och precis har fått upp ångan med hemmarenoveringen, berättar att hon är helt nöjd med det svenska sommarvädret. Hon är inte gjord för varmare än så här och är ganska så nöjd med en dag eller så UTAN regn.
 
- Madelein är också mitt inne i sin semester och berättar att de haft fullt upp med att åka på små utflykter för att inte ungarna ska bli alltför uttråkade. Men den stora resan till Legoland väntar fortfarande.
Annars så tycker Madelein att hon har semester när hon går och jobbar. Förutom sovmornarna då, som är det bästa med att ha semester.
 
- Ann-Mari är i sluttampen på sin semester och tycker att det känns lite vemodigt. Hon visar upp fina bilder och berättar vad de haft för sig och vad som komma skall.
MEN så säjer hon en riktigt viktig sak:
 
"Att skriva detta känns som att packa ihop sommaren :-), men det skall vi inte göra. Det är mycket roligt på gång ännu. Att semestern är slut betyder inte att sommaren är slut."
 
Så sant, så sant.
Än väntar mycket roligt och skönt kvar av sommaren.
Detta var bara en halv-tids-rapport ;)
 
Tack så mycket för att ni delade med er.
Och ha er RIKTIGT skön fortsättning på sommaren.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Emmy i Australien

Jag tyckte att sommar och solhetsen hemma i Sverige var väldigt jobbig. Här i Australien är sommaren så mycket längre, folk hetsar inte lika mycket. Dessutom så ligger ju sommaren framför oss vilket känns himla skönt!

Svar: Ja här är sommaren också väldigt mycket längre, om den alls tar slut i södra delen av ön. Så skönare att ha det så och ingen höstångest ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-02 @ 01:47:21
URL: http://bortabrabloggen.com/
Postat av: Caroline

Måste ju erkänna att man kännt viss "stress" denna sommar att ta tillvara de fina dagarna, men jag tycker jag lyckats rätt bra för jag känner mig nöjd.

Kram

Svar: Ja den där sommarstressen är inte att leka med. Sol = MÅSTE ut och ta till vara. Uff den var väldigt tröttande ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-02 @ 10:21:19
URL: http://barbaskon.blogspot.se
Postat av: Freja

Härlig sammanställning som vanligt, duktiga du!

Svar: Tackar tackar. Jag blir SÅ glad när du tycker om dem.
Yohanna i Las Palmas

2012-08-02 @ 20:02:52
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0