Skrivet den: 2012-04-24 Klockan: 13:34:14

Lördagens shopping

Jag visar inte så ofta sådana där collage från shoppingrundor jag varit pâ av den enkla anledningen att jag shoppar inte så ofta.
Ett faktum som ska rättas till så fort som jag bara hittar mig ett jobb och får lite "egna" pengar att spender utan att få dåligt samvete.
OM det nu finns några sådana pengar...

Men ibland så händer det.
I lördags när vi var och letade födelsedagspresent till söndagens födelsedags-pool-kalas >>> och blev varse om att den livsviktiga fotbollen >>> skulle börja om si-så-där 10 minuter och Älsklingen fått starttiden om bakfoten och det blev så där bråttom så att svettpärlorna började tränga fram i pannan pâ fotbollsfantasten.
Ja, då, eller rättare sagt innan vi blev varse om denna nyhet, ja då såg vi en super-duper-fin tröja till Alexander i ett skyltfönster och spetade in där i godan ro för att botanisera.Jag antar att denna butiken, som heter C&A är spanjorernas svar på H&M. Där finns billiga dam- barn- bebis- och karl-kläder till lagom kvallisort och billiga barnfamiljspriser.
Såklart, när vi väl kom in där och började titta så hittade vi ju en massa fint till Alexander. Jag vågade inte titta på de andra avdelningarna av rädsla att hitta massor med fina saker som sedan skulle spöka i min shoppingtarm och ge mig längtansfulla nätter funderandes på om det inte skulle vara en jättebra idé att köpa de däringa fynden egentligen.

Hur som helst, vi lyckades sansa oss och kom därifrån med 4 överdelar till Guldklimpen. Sedan drog Älsklingen med mig ut därifrån och så gjorde vi den hjärtatacksorsakande upptäkten om fotbollen och drog hem i raketfart.
Men jag hann att skymta en fluffig volangkjol i cerist till Irma som, även om jag bara såg den skymta förbi, har gett mig funderingar på om det inte skulle vara ett fynd och väldigt nödvändigt med en volangkjol till Lillskatten.
Så kan det gå.Fast först, innan allt detta hände så råkade jag också fynda små necisärer i en billighetsbutik. Det är ALLTID bra att ha små necisärer hemma. Jämt känns det som att man behöver dem men aldrig har. Det ska bäras med sig småprylar i stora skötväskan som läppglansar, bindor&tamponger, nycklar, småbilar och f-n vet vad. Saker som inte borde ligga löst och drälla.
Just nu kan jag inte komma på vad det egentligen var som jag hade tänkt mig använde dem till. Men det kommer.
Det vet jag.
Jag kommer snart på det.

Så, lördagens nota blev:
Svartrandig polo: 12 euro
2 st linnen: 7 euro
T-shirt med traktorer: 5 euro och VÄLDIGT nödvändigt enligt Guldklimpen ;)
3 necisärer a´2 euro stycket.

Så lite shoppar jag allt.

/Y


Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Jag gillar C&A (så mycket jag nu KAN gilla klädaffärer. Vi var där igår och handlade. Dom har typ "vanliga kläder". Fast jag trodde den kedjan var engelsk. Alltid lär man sig nåt!

Fina fynd :-)

2012-04-24 @ 19:47:23
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Anna

Härliga färger på de fina inköpen!

2012-04-24 @ 19:59:43
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: Freja

Gillar färgglada kläder, och jag har massor med necessärer!

2012-04-24 @ 20:00:57
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: Hyrestanten

Läckra färger på tröjorna!

Jag tror som du, det blir helt säkert användning för necessärerna :)

2012-04-24 @ 20:36:01
URL: http://www.hyrestanten.blogspot.com
Postat av: Anonym

Kul! Men C&A är inte! Spansk. Den blev grundad i Nederländerna utav en tysk familj. De ända spanska klädkedjor med mer vardagliga kläder är Zara och Mango (så vitt jag vet i alla fall)

2012-04-24 @ 21:39:36
Postat av: Ninja

Snygga necessärer verkligen!

2012-04-24 @ 22:21:55
URL: http://nordtellus.blogspot.com
Postat av: ROXANNA - Kamp efter Cancern

tusen tack kära du

ha en bra kväll

2012-04-24 @ 22:44:07
URL: http://roxxanna.se
Postat av: Caroline

Vilka härligt färgglada plagg!

2012-04-24 @ 23:08:39
URL: http://barbaskon.blogspot.com
Postat av: Fnulan

MASSA fina färger!!

KRAM

2012-04-24 @ 23:51:36
URL: http://bloggfamiljen.se/fnulan
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Guuud så gulliga och näpna necessärer! Verkliga fynd! Å din sardinwrap, mums, får bli en brunch med mackrillsmackor tror jag bestämt :-DKRAAAM <3

2012-04-25 @ 08:06:12
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0