Skrivet den: 2011-10-21 Klockan: 00:03:45

Dålig torsdag

Nej som jag skrev i mitt förra inlägg, så är inte torsdagar min grej. Jag vet inte vad det tagit åt dem, om det har gått troll i dem eller nåt...

Här hade jag tänkt att skriva om hur hemsk min dag varit.

Om hur fasadhantverkarna kört med borrmaskin utanför mitt köksfönster hela förmiddagen så jag fick ont i huvudet och så att Irma inte kunde sova något bra på morgonen.

Om hur lunchen blev helt kaotisk för Alexander lade mer energi på att leka med maten än på att stoppa in den i munnen och Irma var övertrött och bara spottade ut maten och skrek som en galning efter något annat som jag inte förstog.

Hur jag hade noll tålamod på grund av hunger men inte kunde äta för att ungarna skulle matas först men vägrade samarbeta.

Hur Alexander sedan fick måttet att rågas med att knäppa ner ris från bordet ner på golvet medans han tittade retsamt på mig.

Hur bägge ungarna hamnade i rumsarrest, A för att tänka och I för att sova.

Hur Irma EN TIMME senare fortfarande inte hade somnat.

Om hur mitt telfonsamtal till Älsklingen och hans besked om att mötet som han var på inte hade ens börjat klockan 4, fick mig att ge upp försöken att svara på mail eftersom ungarna gick bärsärk i vardagsrummet och det hände en olycka var 5:e sekund.

Om hur jag packade ihop ungarna i vagnen och drog ut på promenad till en park i närheten av matvaruaffären i förhoppning att Älsklingens möte skulle sluta mirakulöst och han komma hem och handla med mig.

Om hur klockan gick och jag fick gå hem med ungarna och själv duscha, mata och stoppa i säng dem. Ja jag VET att det finns jätteduktiga mammor där ute som gör sånt varenda dag och med fler ungar. Men jag blir helt slut av det.

Om hur när Älsklingen väl kom hem klockan ÅTTA mötte en surkärring i dörren som bara muttrade hej och sprang ut i spåret för att gå av sig irritationen som annars hade slutat i familjegräl.

Om ALLT detta hade jag tänkt att berätta.
Men nu, sedan jag kommit in från rundan i parken, där jag på något konstigt sätt förlorade all ilska bland skuggorna och bland takten i musiken, känner att allt detta spelar ingen roll och att det var ÄNNU en dag som vi drar ett streck över och hoppas att vi lärt oss något av.

Jag har i alla fall fått en väldans massa steg på stegmackapären idag.

I morgon är det fredag med fredagsvägning OCH lunch med svärmor.
Huvaligen ;)

God natt!

/Y


Kommentarer
Postat av: Jenny

hahaha, jamen det var väl bra att det slutade lyckligt även denna dag ! ;)

Förstår du språket, eller pratar du engelska med allt och alla? (svärmor?) Bara en liten fundering som jag fick :)

kramen

2011-10-21 @ 00:36:13
URL: http://jennysviktigaliv.blogspot.com
Postat av: Jenny

I see, men barnen då, pratar de svenska? Har en kompis som bor med en persier i Washington DC och han har hela tiden pratat persiska med deras barn, hon svenska och sedan har de ju fått engelskan "på köpet" är häftigt tycker jag!

2011-10-21 @ 00:47:56
URL: http://jennysviktigaliv.blogspot.com
Postat av: Sand mellan tårna

Nu är fredagen här=)

Sv: Min Alex fyllde 7 nu i slutet på sept och går i andra klass. Från det han började 1an har dom läxor VARJE dag + på helgen. Vi föräldrar protesterade vilt,tyckte det att barnen går i skolan HELA dagarna, 9-16 med brejk för frukost, lunch, mellanmål o raster men ändå. Tyckte det att går dom i skolan hela dan och har verkligen lektioner hela dan med ska dom väl lära sig det dom behöver utan att sen ha läxor också så de slutade med att det blev 2 läxfria dagar i veckan. Nu i 2an skulle dom ha onsdagar läxfria men det senaste har det kommit hem läxor dom dagarna också. Så det är tufft. Stor skillnad mot i Sverige.

2011-10-21 @ 05:31:33
URL: http://sandmellantarna.com
Postat av: Alexandra Kjellman

Usch, vilken jobbig torsdag! =( Men nu är det fredag, och det brukar ju vara den bästa dagen!

2011-10-21 @ 07:14:16
URL: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Postat av: Tina

Godmorgon hjärtat! Idag är det en ny dag och det är FREDAG! Du har helt rätt inställning, glöm det som var igår så tar vi nya tag idag. Önskar dig en fin fredag. KRAM!

2011-10-21 @ 07:48:59
URL: http://frurosmer.wordpress.com
Postat av: Kristin

Hej!

Och så hittade jag dig också.

Hoppas din fredag blir bättre =)/Kristin

2011-10-21 @ 07:52:56
URL: http://blogg.andrum.nu
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

Tänk vad lite egentid kan göra för hjärtat :-). Känner så igen mig i det du skriver, jag måste ibland också bara dra ut. T.ex dra på promenad eller skickar ut William i lekparken för att själv få rensa tankarna, såna saker brukar få en att glömma bekymren för dagen. :)

2011-10-21 @ 09:24:44
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Jenny

Haha skrattar och kanner igen mig. Aven om jag bara har ett barn annu, kan jag bli absolut skitless nar han TROTSAT en hel dag. Da brukar jag slanga pa mig skorna och ga en rejal runda...det brukar faktiskt hjalpa. :) Och nu nar jag ar gravid kanner jag att mitt humor fort gar upp och ner sa det blir endel promenader. ;)Hoppas er fredag blir battre!!!Halsningar Jenny

2011-10-21 @ 09:44:22
URL: http://iwales.blogg.se/
Postat av: Husfruh

Såna dagar! Då var det så skönt att du tillslut fick den där stunden helt för dig själv. För den var du värd - och den behövde du. Hoppas du får en lugnare och mer harmonisk fredag :)

2011-10-21 @ 09:59:54
URL: http://villafreja.blogspot.com
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

Sv; Jag får nog ta tag i det till nästa utmaning, blev rätt körigt här kan jag säga... :( Rasmus har gått o blivit sjuk, Jonathan är halvdassig han också... huah...

2011-10-21 @ 10:17:39
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Helene

Önskar dig en mysig fredag.

Kram Helene.

2011-10-21 @ 10:22:50
URL: http://helenesdagbok.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hoppas du får en mysig fredag!

kram

2011-10-21 @ 12:44:09
URL: http://jennysviktigaliv.blogspot.com
Postat av: Vuxenmamman

Hatar sådana dagar men som tur är så kommer det nya....KRAM

2011-10-21 @ 19:58:35
URL: http://vuxenmamman.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0