Skrivet den: 2011-02-01 Klockan: 12:21:13

1 februari 2011 Hur gick det så här fort?

Hur kan det redan vara februari och samtidigt bara tisdag?
Det händer så mycket hela tiden att jag inte hinner med att skriva och visa det här. Det bara blir högar av "jag-ska-snart-inlägg".

I dag är det i alla fall tisdag, jag känner mig mycket sämre idag än i går i förkylningen. Ska förkylningar inte gå över efter 3 dagar?
Kan bero på att vi haft en hemsk natt med sov-trollet som nu också blivit förkyld till råga på allt. Bröstmjölken kunde väl inte hålla undan alla baciller längre. Nu när vi alla i famlijen varit sjuka och runt henne i en hel vecka. Jag är trots allt väldigt imponerad av bröstmjölk som lyckas så bra i alla fall. Det är en underdryck, lite som dunderhonung kan jag tycka.

Men nu höll den inte längre och säkert är väl det att det nog är för att jag inte blivit frisk än. Det finns inget försvar i mjölken mot just denna förkylningen, som Irma kan dra nytta av. Men jag jobbar på det.
Tillsvidare så är alltså Irma förkyld och med det tillhörande "svårt-att-sova-nätter". Tapper är hon dock som låter mig suga henne med snor-sugen. Alexander skrek som en gris kommer jag ihåg. Vilken lättnad det blir när de lär sig fräsa i näsduken...


Irma igår i alla fall, på underbara måndagen. Idag är
hon lite mer hängig och snorig.

Jag måste ju visa mina fynd från i helgen. Vi åkte ju upp på stan och skulle byta lite saker från dopet och spana efter en dator. Jag lämnade tillbaka en del dop-presenter men eftersom de bara ge tillgodokvitton här (är det verkligen så i Sverige också, att om man lämnar tillbaka presenter så får man inte kontanter tillbaka utan måste spendera pengarna i samma butik?, känns konstigt för mig...) och det var rea i butiken, så kom jag ju ut med mer saker än vad jag hade gått in med.
Men det var ju billigt...


Men tro mig, Irma behöver verkligen inga nya kläder, och speciellt inga rosa. Men det var ju sååå billigt...

Och så fick JAG lite bytt också. Svärmor kom hem med ett par rea-skor till mig här-om-dagen (hon gör så ibland min söta svärmor).
Men de var för små så jag fick kvittot för att byta.
Självklart fanns det inga 38 som är vad jag behövde i just dessa skor. Det är ett lotteri varenda gång jag ska köpa skor, 37?, 38? eller något helt annat...
Så jag var tvungen att välja något annat och fick ögonen på dessa.
Nu är det visserligen inte mycket kvar av vintern, så sannolikheten att jag kommer att använda dessa jättemycket, är väl ganska liten. Men det kan vara kul att ha.
Fast kedjan är jag tveksam till om jag ska låta sitta kvar eller om jag ska knippsa bort.

Vad tycker du?
Jag är ju helt borta på detta med mode idag?
Men känns det inte lite FÖÖÖR mycket, lite föööör spanskt överpråligt?
Jag vet inte....


REA-skor som jag i alla fall fick på mig en gång, igår när jag skulle hämta hem A från skolan. Tillsammans med skarf och solbriller så blev jag jättepiffig.

Nu är det dags att fortsätta tisdagen.
Vad gör man till lunch en tisdag?
Och blir det nån ny dator i eftermiddag?

/Y

Kommentarer
Postat av: Mormor

Snuttiga kläder, men ta bort kjedorna tycker gamla mormor.

2011-02-01 @ 16:33:53
Postat av: Katja

Kedjorna gör dem rockiga, inte spanskt överpråliga :)

Fast de är snygga vilket som, med eller utan kedjor :)

2011-02-02 @ 08:56:07
URL: http://isnusmumrikens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0