Skrivet den: 2011-08-20 Klockan: 22:49:47

WiFi - Yihaaaa!

Javisst!
Här sitter jag med min nya bärbara pâ terassen i sommarstugan.
Ungarna sover och wifin fungerar.
Kan det bli bättre?
Jo det nya tangentbordet har inga svenska tecken men det fâr vi leva med. Och det är lite ovant att vara utan mus men det kommer väl med tiden antar jag.

Redan igâr sâ var jag naturligtvis tvungen att se om det skulle fungera, sâ Octavio fick springa iväg till receptionen och frâga snällt om vi kunde fâ en kod till internetet och det fick vi NATURLIGTVIS. Vi är ju sâ snälla.

Men det var ett aber att ansluta sig.
Killen i receptionen hade skrivit koden pâ en papperslapp och jag blev inte klok pâ om det var bara siffror eller om det var blandat, siffror OCH bokstäver som det var hemma hos oss, där jag även fick igâng pâ wifin innan vi âkte.
Jag vet! Jag är ett tekniksnille ;)

Men här igâr kväll sâ sâg jag ganska rolig ut när jag sprang omkring med datorn i handen och försökte hitta en bra signal att ansluta mig till. OCH provade koden hit och dit.
Är detta ett S eller en 5:a?
Är detta ett O eller en 0:a?

Det var BARA en sifferkod.
Det hade ju varit bra att veta frân början.
Fast när jag väl fick tid att sätta mig ner med datorn i lugn och ro, EFTER att jag lagt ungarna sâ hade ju killen i receptionen redan gâtt hem och tagit god natt.

Men det gick ju bra. Nu sitter jag ju här.
Välkommen Yohanna till den nya världen.

Jag skäms nästan över mig själv att jag är sâ glad över detta. Jag har knappt kunnat sova de sista tvâ nätterna sedan vi köpte denna. Som ett barn innan julafton. Otâlig pâ att det ska bli morgon sâ man fâr gâ upp och leka med den nya leksaken.

Men jag bortförklarar för mig själv att när jag är hemma sâ har jag inte tid att sätta mig i lugn o ro framför datorn. Och pâ helgen, när jag fâr hjälp med ungarna, dâ âker vi hit där det inte finns dator.

Fast ärligt talat sâ är jag ganska slut när dagen är över härnere. Efter en dag pâ stranden med ungar hit och dit. Och solen och sanden/stranden som suger musten ur en.
Sâ efter duschen, och efter att ha legat en LÂÂÂÂNG stund pâ sängen och sövt uppsprallade barn sâ fâr vi se om det blir nâgot vettigt skrivet här eller om det bara blir svammel.

Hittills sâ är jag MYCKET nöjd i alla fall.

Yiiiiihaaaaa!


/Y

Kommentarer
Postat av: Anonym

hihi va bra att det funkar nu då ,vart har ni er stuga?tack för ditt svar då är det alltså söderöver jag ska välja om vi väljer den ön,

hoppas ni får härligt väder imorrn här börjar skolorna imorrn så nu är det tillbaka till vardagen som gäller igen!När börjar barnen skolan efter sommarledigheten i Spanien?må gott

2011-08-21 @ 20:26:57
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0