Skrivet den: 2010-09-26 Klockan: 13:49:41

26 september 2010 Hemmasöndag

I går åkte vi till shoppingcentret Las Arenas. Det var på morgonen som jag fick för mig att vi skulle åka. Jag fick för mig att jag ville ut och se folk, ta på mig nått snyggt och köpa mig nåt ännu snyggare. Min bästa tid är morgonen, då är jag full med energi och har lust med saker. Men det blir sällan så bra som man tänkt sig.
Vi åkte.
Och var borta hela dagen.
Vi kom hem och då var jag helt slut och bestämde mig för att idag skulle jag minsann inte röra mig från hemmet. Här finns massor som jag vill hinna innan helgen är över och nu hade jag slösat bort en hel dag borta.
Och klänningen som jag ville köpa fanns inte heller i den butiken som jag åkte till utan i en annan, suck!

Guldklimpen var ännu tröttare än jag. Han vaknade tidigt på morgonen och var trött efter skolveckan. Så han gnällde och kinkade hela dagen och så fort som något gick honom emot så blev han jättearg. Det bidrog till mig egen trötthet och hemfärden var ett race för att hinna hem innan han skulle somna i bilen. Vi hann med Lillskatten började gråta i bilen och det blev svettigt värre innan jag kom fram till vår soffa och kunde slita fram bröstet. Phu!


Fika på stan med UNDERBARA tårtbitar. Så klart så
kom jag på att ta fram kameran när de var uppätna.


Vi är på shoppingrunda och Alexander hittade McD:s lekpark där han kunde roa sig kungligt med de andra barnen, därför är han så svettig. Och jag ser inte alls så kalaspinglig ut som jag hade tänkt mig.

Nu fortsätter söndagens plockande i lägenheten för i morgon är det dags att gå till jobb och skola igen. Och snart slår väl söndagsångesten till igen....
Kycklingen står i ugnen och grillar sig, perfekt söndagsmiddag som sköter sig själv.

/Y

Kommentarer
Postat av: Malin - Alice & Lowes Mamma!

Söta ni är! :)

2010-10-06 @ 14:24:59
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0