Skrivet den: 2010-09-25 Klockan: 11:48:12

25 september 2010 Lördag hela veckan....

Härliga lördag, det är nåt speciellt, få äta frukost med sina älsklingar i lugn o ro och ha en hel orörd helg framför sig. Med en massa möjligheter.
Även om vi här väcktes av Guldklimpen kl 7 för att han tyckte det var dags att gå upp. Fast Lillskatten var ju vaken och snorig sedan 5 så det var ingen fara. Man får köra det gammla tricket: tecknat på TV och sova en sväng i soffan, en förälder med varje barn, och vips har man sovmorgon till kl 9......nja inget kvalitets sov, men ändå.

Vi ska snart få besök av mina föräldrar igen och jag är förväntansfull som ett barn inför julafton. Jag ser framför mig en massa mystid och en massa uträttade göromål som jag inte haft tid till. Mormor vill gulla med Lillskatten och jag får armarna lediga då. Utan att få dåligt samvete.
KANON!

Mormor och morfar vill gosa med barnbarnen.

Nu hoppas jag att vi ska åka ut en sväng och shoppa. Jag vill komma ut och se folk. Men samtidigt vill jag vara hemma o mysa och få saker ondanplockat efter veckans stress och fläng.
Men jag har sett tunikan som jag vill ha. Hos Zara på internet. Nu fattas det bara att den finns i affären också och att det finns pengar på kontot.....

Håll en tumme!


Vad tycker ni? Från Zaras hemsida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0