Skrivet den: 2010-10-28 Klockan: 23:45:37

28 oktober 2010 Hörselkontroll

Ja jag var ju som sagt var hemmakurerad efter en kort men intensiv influensa, och hade bestämt mig för att gå iväg på denna hörselkontroll med Irma.
Lika bra att få det gjort.

Alexander fick vara hos farmor för jag skickade honom inte till skolan igår heller, han kändes fortfarande inte kry.

Men visst märkte jag att jag varit dålig. Jag svettades som aldrig förr, skjutandes på barnvagnen. Så hade jag fått order om att komma till kontrollen med Irma sovandes (som om jag skulle ha någon makt över detta?!?). Visst jag lyckades. Irma sov när jag kom fram till sjukhuset.
FRAM!
För först gick jag fel och var i fel byggnad.
Sedan fick vi stå och vänta en evighet på hissen.
Sedan var vi tvungen att vänta i en väntsal full med skrikande barn.

Tror ni hon kon fram sovandes.
Nej det är ju klart.
Och få en tremånaders att somna om efter en halvtimmes lur när det finns en massa nya saker att titta på....det är näst intill en omöjlighet.

Irma är i det stadiet nu att hon kan lyfta på huvudet, vrida det fram och tillbaka, kika på allt och alla och INTRESSERAR sig för allt nytt.
Allt är roligt, allt kan man flörta och prata med....och sova, det är ju sååååå trist.

Turligt nu så hade hörseldoktoran en massa tålamod, jag antar att det kommer med yrket. Så hon lät oss gå fram och tillbaka i korridoren, amma och titta på folk, medans hon tog andra pacienter (som faktiskt sov).
Jag gick korridoren fram, försökte trötta ut Irma.
Vyshade henne i famnen, och försökte söva henne.
Ammade henne, och försökte däsa henne.

Ibland gick det, men så fick vi vänta på att komma in till doktoran för hon var upptagen med en annan, och då vaknade hon. Eller också vaknade hon på vägen dit......Phu!!!!

Vi försökte göra testet med henne vaken. Men de ska föra in en grej i örat på dem som sänder ut signaler som trummhinnan ska skicka tillbaka för att se att at fungerar som det ska, och rör de på sig under testet så avbryts det.
Ja, det är ju klart. Hon rörde ju på sig. Försök pilla på örat på en tre-månaders utan att den försöker komma åt det som rör örat, eller vrider på huvet för att se vad det är....

Jag fick gå ut igen och söva henne.
Efter tre timmar lyckades jag komma in med henne sovandes.
Testet lyckades på ena örat men när vi skulle vända på henne och göra det på andra örat så blev det för mycket pill och hon vaknade igen.....

Jag får komma tillbaka om två veckor för att försöka göra om det på andra örat.
Då tar jag nog henne i bärselen. Den brukar ju fungera som sövande moment.

/Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0