Skrivet den: 2010-10-14 Klockan: 10:58:45

14 oktober 2010 Hundbajs & födelsedag

God Morgon! (igen)
I dag sitter jag här, framför datorn, med min frukost, min egentid om allt går som det ska.
Jag har lämnat Alexander på skolan och Irma snusar i sin vagn. Jag tar henne i bärselen nu när vi går till skolan och hon brukar somna av gunget. Har jag tur sedan så sover hon vidare när jag kommer hem och fått över henne i vagnen. Men det är ett lotteri varenda gång, lyckas jag...lyckas jag inte, vaknar hon....sover hon vidare?
I dag sover hon vidare.

Fast det brukar inte vara några problem om hon vaknar. Då får man amma lite och sedan sitter hon snällt i sin babysitter bredvid mig vid datorn. Hon är en glad tjej har jag märkt. Hon skrattar mest hela tiden. Så fort hon får syn på mig (eller mina bröst) så börjar hon småle med sin tandlösa mun, jätte söt, men jättesvårt att fånga på bild. När kameran kommer fram så blir den så intressant och måste granskas med stor noggrannhet.

I dag var det någon smart hundägare som låtit sin hund skita ett par gånger mitt framför skolentren, där allt folk står och väntar på att dörrarna ska öppnas.
Vad är det för person egentligen?
Har de deg istället för hjärna? Ni fattar ju vad som hände med alla trampande såmbarnfötter, kladd kladd.
Är det så att det som ingen ser har inte hänt....?!?
Jag blir SÅ trött.

När jag är ute o går så har jag mina bästa tänkarstunder. Ibland kommer det tankar, en del ganska knasiga sådana som jag inte kan sluta tänka på. En av mina favvosar är "jag hittar en skatt-tanken". Den tar sig olika uttryck och idag gick den till så här:
Jag prommenerar gatan fram och ser en smyckesask på gatan, bredvid soporna. Blöt o smutsig av nattens regn.
Jag tittar på den....
Det troliga är ju nu att det är någon som haft en ask, tröttnat på den och slängt den i soporna. Sedan har den hamnat bredvid när sopbilen tömde soporna.
MEN tänker jag, tänk om det är en borttappad diamant i den, eller något jättedyrt smycke. Tänk om jag skulle ta och öppna den, hitta något otroligt och bli jätterik.
Jag gör ju naturligtvis inte det. Den är ju smutsig och ligger vid soporna.
Jag går vidare.
Och tänker:
- Så där kommer jag aldrig att hitta någon skatt.....man måste öppna många smutsiga sop-smyckesaskar för att hitta en förlorad skatt.
Men tänk om man skulle......I dag bjuder jag på en dagens outfit. Jag ser ju att alla andra gör det på sina bloggar så jag får väl oxå göra det. Fast denna outfitten är i från helgdags-tisdagen men p.g.a. allt kändisskap igår så hann jag inte lägga ut den då.
Bekväm skjorta alt. nattlinne från kanarisk Maxi. Kan piffas till med skärp och boots vid fest. Klassik kräka på axeln. Typiskt (för mig) sängruffshår och avsaknad make-up och tillhörande bebis i present-bärsele. + 10 kilos övervikt. Nu ska vi slänga sopor.....:)

Om en timme, ca, så ska jag iväg och köpa en favvotårta på favvokonditoriet här i stan. Svärmor fyllde år i går och vi ska dit på lunch i dag. Skönt att slippa tänka på vad man ska laga i dag. Jag passar på att få mig en ordentlig prommenix med barnvagnen för att försöka känna mig lite nyttig.

Ha en bra dag!
/Y

Kommentarer
Postat av: monica

Du får skaffa ett kamerastativ och sen ta bild av er båda två när ni håller på framför datorn!

2010-10-15 @ 11:54:47
URL: http://http:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0