Skrivet den: 2010-11-24 Klockan: 17:12:56

24 november 2010 Onsdag

Nattrapport:
Natten började helt över förväntningarna. Irma somnade kl 20:30 och sov ända till 1. Åt och somnade om och sov ända till 4. Åt och somnade om.
Jag trodde inte det var sant. Klockan var 4 och jag hade bara ammat TVÅ gånger. Jag gosade ner mig i sängen igen och tänkte (det skulle jag aldrig gjort):
-Jag känner mig nästan utvilad....

Snurr, snurr och gnäll, gnäll från spjälsängen.
Mellan 4 och 5:30-6 så höll Irma låda i sängen. Hon grät inte och det ska jag vara mycket tacksam för. Men hon kom inte till ro och då gör ju inte jag det heller. Amma, somna, snurr snurr, amma, somna, snurr snurr....Ja precis när jag lagt mig ner i sängen igen så börjas det.

Klockan 6 så fick hon komma över till min säng. Det fattades bara 45 minuter för att gå upp och jag orkade inte resa mig mer ur sängen. Det var bättre att hon snurrade runt i min då. Men där somnade hon. Då var det dags för mig att gå upp.
GÄÄÄÄÄSP!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
När vi gick till skolan idag så möttes vi av en förvirrande syn. Förvirrande för mig som inte är van. Eller efter 7 år här så är jag nog det. Men det ser lustigt ut.

Termometern visade på runt 19 grader så det var lite kyligt.
OBS 19 grader här är inte som i Sverige. När svenskarna hör 19 grader så tänker de sommar, shorts och ljumma sommarkvällar.
Här är det höst.
Jag är en liten fryslort och 19 grader för mig här, då vill jag ha både långbyxat och långärmat.

På vägen till skolan möter vi en tjej med täckjacka och stövlar, dock säkert ej fodrade (jag vet inte ens om det säljs fodrade stövlar här). En bit bort så möter vi en tjej till, denna iklädd linne och sandaler.
Det var lite kyligt = täckjacka
Det var klarblå himmel och skulle säkert bli en varm dag = linne
Allt logiskt. Det såg bara lite roligt ut.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Soptunnorna och bilarna i morse var täkta av dagg eftersom det var lite kyligt i luften. På håll såg det ut som frost eller isdroppar. Ni vet när det är tö och så fryser det till så alla dropparna blir is. Då började jag tänka på Sverige och hur det är där nu med snö upp till fönsterbläcken.
Jag började längta lite hem....


Vardagsrumsutsikt från min systers hus i Hallsberg. Så mycket annorlundare
det kan bli mot Las Palmas. Fotograf: Min duktiga syster Emma


På söndag är det äntligen dags.....att ta fram julen. Mycket som ska förberedas innan dess.

/Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0