Skrivet den: 2010-11-22 Klockan: 12:51:12

22 november Flanera i gamla stan

Det blev lite dåligt med rapportering från förra veckan och helt utebliven rapportering från i helgen. Så jag har hela kameran full av fina bilder som jag vill visa.
Vi får ta det pö om pö.
För än sover Irma.
Men man vet inte hur länge.

I onsdags överaskade Octavio oss alla med att komma hem supertidigt från jobbet. Så tidigt att han till och med kunde hänga på och hämta hem illbattingen från skolan. Gissa om Alexander ropade av förtjusning när han såg sin far i skolporten.
Jag blev helt bortglömd och bortprioriterad, hmmmmm

Vi gick hem och åt lunch men så tänkte vi ta vara på eftermiddagen och göra något mysigt. Så vi tog en prommenad ner till gamla stan här i Las Palmas. Vi bor ju så förnämligt att vi bara bor en bit bort från den stora shoppingstreetan Triana och tillhörande gamla stan. Dit är det nerförsbacke så det går så bra att gå. Hem tar man gärna bussen.

Vi gick ner och flanerade runt. Jag fick en massa fina kort på de gamla fina husen där nere. Och så höll de på att hänga upp julbelysningen över shopping-gatan.

Dagen grusades bara av ett missförstånd som hade kunnat lösats med en kik på mobilen eller ett samtal från densamme. Tänk att det ska vara så svårt att använda mobilarna. De ligger i handväskor och byxfickor med en massa obesvarade telefonsamtal. Eller som mina svärföräldrar. Har den jämt hemma när de går ut. Då har man ju mycke nytta av den....

Och så avslutade vi på McD till As förtjusning.

....och så en alldeles speciell pyntning:)


Kommentarer
Postat av: Emma

Ska bli JÄTTEKUL att flanera i Gamla Stan i januari. Puss!

2010-11-22 @ 21:15:27
URL: http://emma-gron.blogspot.com
Postat av: cristina

Tack för din blogg..gillar allt du skriver.

det gör att längtan till LPA ej blir för tuff. Kram o Tack

2010-11-22 @ 22:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0