Skrivet den: 2010-02-23 Klockan: 15:44:05

13 Februari Karneval 2010

Så var det då äntligen dags för årets karneval, som hade temat: televisionen.Eftersom jag varit så dålig och inte haft lust med någonting så hade vi inte gått ut så mycket. Men idag var det det stora karnevalståget, och det fick vi ju inte missa. I alla fall så för Alexanders skull, han som älskar sång, dans och musik.

Jag tror att vi stog ca 45 minuter och väntade på att bussen skulle komma. Sedan fick vi ta en taxi och gå sista biten, för gatorna var avstängda. Karnevalståget går genom hela Las Palmas och därför stänger man av gatorna allt eftersom tåget avancerar fram genom staden.Vi var ju sena, det kan ni ju förstå. Men det var tåget också som tur var. När vi kom fram till stället där vi stämt möte med ett par kompisar så hade precis första karossen kommit.
När det var dags att gå hem, för att klockan var mycket och för att alla "fullisar" började komma ut på gatorna för att partajja (inget bra ställe för barn eller för gravida med känsliga magar) så hade vi varit där i ca 3 timmar. Då hade vi sett ca 20 av 90 karosser!!!!
När slutade detta?

Fler bilder finns på hemsidan www.yohanna.se under news eller i albumet.

/Y
PS Nu är karnevalen slut för denna gången DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0