Skrivet den: 2010-12-17 Klockan: 12:58:00

17 december 2010 Julgransdröm

Jag har ju glömt att berätta att när vi var och julshoppade förra helgen skulle köpa ny julgran. Den förra har varit med nu under 7 år och började tappa grenarna av för många upp och nedböjningar.
Den är ju av plast. Glömde jag säja det? Här finns inga riktiga granar. De finns, men det är inga granar, det är ett par trista grenas på en pinne. Jag vill ha en gön och frodig en, så då fick det bli en i plast.

Men du så sjöng alltså denna på sista versen förra året och det var dags för en ny. Jag gick och strosade och spanade.
Då fick jag se den!
JULGRANEN!
Granen från drömmarna land, från Disneys julsagor.
Den ville jag ha.
Jag stog och funderade, O kommer döda mig om jag köper denna, den är bara för mycket.

Men så tittade jag på priset och den var nedsatt till halva, så då blev det slag i saken. De hade säkert fått rea den för det var ingen som kunde köpa så stora. Men medans jag stog där för att betala så kom det faktist en till och skulle ha samma gran. Så helt tokig kunde den ju inte ha varit.

A aj aj, när vi skulle hem. Jag hade glömt att vi kör omkring i en skokartong och har två barn. Så förälskad i granen blev jag. Granen tog upp hela framsätet och vi andra fick klämma ihop oss i baksätet som sardiner.
Hade polisen sett oss.....
Inga asvarsfyllda föräldrar här inte....

Men nu är jag såååå sugen på att få plocka upp granen. Men man får inte klä granen förens dagen innan, en gammal Ode-tradition. Det tar säkert en evighet att sätta ihop den (för förts gången, sedan får man ju rutin).
Och en sak som jag kom att tänka på: Har jag tillräckligt med pynt? Ljus är säkert att jag INTE har så det måste jag införskaffa. Men pynt?
Så MAMMA! Om du nu har bestämt dig för att inte ha nån mer gran i framtiden, nu när alla barnen flyttat hemmifrån, så kanske du kan tänka dig att donera pyntet till min gigantiska gran.....?...snääääällla ♥


Min (vår) julgran har varit med om många klädslar och många olika lägenheter. Men nu går den i pension.

Hur har din gran sett ut genom åren?

/Y

Kommentarer
Postat av: ewa

Hej!

Hoppas du lägger in en bild på granen sen. Jag är så nyfiken efter vad du berättade om den.

Hälsningar från en snöigt Malmö o jag hatar snön...

Suck men får väl stå ut.

Ha det bra

2010-12-17 @ 19:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0