Skrivet den: 2009-10-23 Klockan: 14:07:12

23 oktober 2009 Sverigesemester hittills

Ja planerna var ju att försöka att skriva här lite då och då under semestern för att berätta om allt så händer och sker men det är ju som förgjort. Det går bara inte.

I alla fall, vi har varit i Sverige i tre veckor nu och haft det underbart. Först två veckor i P-boda med föräldrarna och nu en vecka i Hindås/Göteborg med O:s systers familj. På måndag åker vi tillbaka till P-boda för den sista och mest ångestladdade veckan. Den tycker jag sämst om.

Den första veckan tycker jag mest om. Då är man fylls av förväntan inför den stundande tiden, reskassan är fylld och planerna är oändliga. Med tiden så inser man att varken pengarna eller tiden räcker till att göra allt som man hade planerat och när den sista veckan kommer så är schemat fullspäckat för att hinna med så mycket som möjligt, orken börjar att tryta av den höga takten, reskassan börjar tyna och ångesten över att årets semester är på väg att ta slut börjar att infinna sig.

Men inte idag. Idag är det fortfarande lite mycket tid kvar. Jag har fortfarande en peng över till en öl och ska få åka på den förtsa after worken på många år. Vi får se hur det blir, men spännande blir det. Lillgubben sover och jag ska ta av mig mysdressen och sätta på mig läppglanset och åka iväg. Mammaångesten över att lämna guldklimpen själv med pappa får man stoppa undan i en vrå, den borde man ju ha kommit över för länge sedan men den dröjer sig envist kvar som ett tuggummi eller hundbajs under skon.

Jag försöker att återkomma snart med rapport om vad som har hänt och foton.

Trevlig helg!
/Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0