Skrivet den: 2009-03-24 Klockan: 15:32:52

23 Mars 2009 Alexanders födelsedag

I går så var det Alexanders födelsedag. Han fyllde 2 år.

Det är inte klokt vad tiden går. Och jag menar det verkligen. Jag tyckte att det gick fort förra året då han var liten och innan det när han inte fanns och också innan dess när jag var ung och singel så tyckte jag att tiden gick fort.
Men nu så är det inte klokt vad fort den går och fortare tycks det gå.
Hur ska det bli om jag börjar att jobba eller får fler barn. Då kommer jag inte ens att hinna med att gå på toa. Ja redan nu är det problem med att hinna med det.
Men hur ska det bli, jag är riktigt orolig?

Eftersom han fyllde på en måndag så bestämmde vi oss för att fira lite familjärt på födelsedagen och spara det stora barnkalaset tills på lördagen då ingen behöver oroa sig för jobbet.
Sagt och gjort. Jag bakade en äpplekaka, dammade lite i fönstrena och bjöd in farmor och farfar.
Vi hade det mysigt, öppnade presenter och njöt av kakan som blev underbar fastän det var ett bantarrecept.Alexander fick en massa prenter från oss alla.
En stor traktor till stranden (eftersom han är omåttligt intresserad av traktorer nu och ser den och skriker efter dem överallt. ja det är väl inte så konstigt eftersom vi bor mitt i en byggarbetsplats).
En bunt t-shirts och linnen till sommaren.
Ett flygplan med Musse, Mimmi & Pluto (han har upptäkt Musse efter att jag laddat en en film från nätet och är nu helt begaistrad i honom)
En bok om lantgården.
En bok och födelsedagskalas med knappar med ljud till.
En Mussenalle (som han fick i lördags när vi var ute och handlade och den har han inte skillts från sedan dess).
Ett par bilar med Nalla Phu och Tiger körandes.Som vanligt så kommer jag inte med på bild eftersom jag är den som kommer ihåg kameran och därför får dokumentera. På lördag, på födelsedagskalaset, ska jag komma ihåg att delegera den uppgiften till någon annan.

Alexander var alldeles uppe ivarv och lekte med alla leksakerna samtidigt. Jag tror att alla presenterna gick hem hos honom.
Efter att gästerna åkt hem så tog det en bra stund att lugna ner honom men sedan så somnade han som en stock i sin säng.
Det är jobbigt att fylla år, det ringde folk från när och fjärran och sjöng, det kom födelsedagskort och presenter med  posten, brevbäraren grattade, det kom mail på datorn och man får stå i centrum hela dagen.
PHU!!!!

(som vanligt så finns det fler bilder på hemsidan www.yohanna.se under album och Alexander 2 år eller till höger i nyhetsspalten)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0