Skrivet den: 2009-07-24 Klockan: 15:54:37

24 juli 2009 Jag gillar bling bling och glitter

Jag vet inte om vi ska åka till Puerto Rico i helgen....
Alexanders förmodade öroninflamation blev en sprucken trummhinna som han fick antibiotika för. Det bra med antibiotika är att det dödar allt som finns i kroppen, baciller och dumma grejjer.
Det dåliga med antibiotika är att det dödar allt, allt och då menar jag även ditt eget imunförsvar, magen lusten osv.
Efter 10 dagars antibiotika kur med diare och utebliven matlust så fick Alexander nu även en vanlig influensa (hoppas vi att det är sa doktorn när vi var där, nu i dessa svininfluensatider) och har denna veckan haft halsinfluensa med hög feber och allt vad det innebär.
Så vi har bara varit hemma och vilat och ätit febernedsättande medicin.
I natt så var första feberfria natten. Så vi får se nu när han vaknar om han har feber eller ej. Beroende på det så åker vi eller inte.
Det är ju tråkigt att inte kunna umgås med familjen som är här från Göteborg. Men så är det......

Jag har börjat att titta på Ugly Betty.
De visade en säsong här på TV men det gick väl inte så bra för de slutade med det ganska snart. Men jag gillar serien. Jag tycker hon är söt så nu laddar jag ner avsnitt för avsnitt och tittar på det när jag får en stund över.
Det är så härligt att se en okomplicerad humor-serie. Det är som att läsa en serietidning, totalt avslappnande och bra för humöret.

Jag har kommit på att jag är som Betty.
Hur jag än anstränger mig så ser jag aldrig så chic ut som alla modeller runt omkring mig. Jag kan sätta på mig exakt samma saker som de men det ser aldrig lika snyggt ut på mig och själv känner jag mig jättefånig.
Och jag är trött på att försöka.
Jag tycker om färger, och krimskrams och glitter och guld. Och helst allt på samma gång. Jag vet att det inte ser klokt ut men jag gillar det.
För dett med att förstå vad som är på modet just nu blir jag helt tokig av.
Jag fick ju en hög med damtidningar här-om-veckorna och jag har studerat dem. Men de motsäger hela tiden sog själva. En säjer att detta är på modet och en annan säjer tvärt om.
Ena stunden ska det vara hellånga, blommiga klänningar med väst och skärp. Andra stunden ska det vara gulliga, romanstiska, vita klänningar med nitbälte och punkstövlar.
Och ska det vara starka somriga färger i makeupen och på naglarna eller är det naturliga jordfärger i år?
Jag fattar ingeting....

Jag tror att jag ska börja ta på mig det jag tycker om och blanda och välja som jag tycker. Och så är jag trött på allt vitt i mitt hem. Jag ska dekorera om sovrummet med orange gardiner, lila kuddar, guldiga vaser och en silverljuskrona med tända ljus. Jag vill ha glitter och glamour och harem i sängkammaren...


Kommentarer
Postat av: Katja

Klart du ska ha glitter glamour och en massa färger runt omkring dig och på dig om det är vad du vill! Man ser bra ut i det man rivs i, det tror jag på :)

2009-07-25 @ 07:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0