Skrivet den: 2009-08-25 Klockan: 08:28:15

25 augusti 2009 God Morgon!

Hejsan och god morgon! Klockan är 7.15 här och jag sitter och väntar på att svärmor ska komma hit och vakta Alexander. Jag ska iväg och ta lite blodprov och sådant görs bara tidigt på morgonen här då A fortfarande sover. Och så har jag ingen bil (den tar O till jobbet varje dag) så då måste jag få hjälp av svärmor, med bil och barnvakt.
Stackars svärmor blir tvungen att stiga upp i ottan...

Jag har kännt mig lite krasslig på sista tiden och därför har jag inte uppdaterat varken hemsida eller blogg, jag har haft tankarna på andra ställen och nu så ska jag få komma iväg och ta blodprov för att göra en allmän koll på mina värden.
Det har jag ju gjort massvis med gånger så vad är det som gör att jag blir så nervös och vaknar en gång i timmen under natten?
Ibland är jag bra konstig...

På grund av denna "krassligheten" så har jag äntligen kommit ner till min vikt-innan-graviditeten. Äntligen tillbaks på 58-59 och jag har lyckats att hålla det ett par veckor. Sist jag kom ner så blev jag så glad att jag firade lite väl mycket med gottis så jag åkte raskt upp igen veckan efter. Men nu har jag alltså lyckats att hålla vikten i alla fall ett par veckor och inte firat med gottis utan med ett par supertajta jeans på rean (15 euro, inte klokt).

Nu kommer svärmor snart, hoppas jag om hon inte försovit sig. Vi gjorde detta förra veckan i fredags. Men då jag kom till vårdcentralen så sa de att jag tagit fel på dag och att det hade varit i torsdags som jag skulle ha varit där. Snopet va? Men jag är störtsäker på att de sa fredag när de gav mig tiden så jag kontrollerade aldrig datumet på lappen. Dumt va? Nu har jag kontrollerat 700 gånger så att det verkligen är idag som det är.
Nu fattas bara svärmor.
Sov gott en liten stund till!

/Yo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0