Skrivet den: 2007-11-05 Klockan: 13:04:56

5 November 2007 En underbar Lördag!

Ja det är ju måndag och eftersom jag brukar skriva på måndagar så fortsätter jag väl traditionen, även om min intention är att skriva varje dag. Hoppet om att lyckas fortsätter och ansträngningarna att nå dit likaså. Men jag måste medge att det finns viktigare saker som går före blogg-uppdateringen (och det kanske märks på frekvensen av uppdateringen).

Jag måste få skriva att jag hade en underbar lördag i helgen. Det är så härligt när det händer något underbart att lyckoruset håller i sig över flera dagar. Missförstå mig inte, jag är inte olycklig i vanliga fall men ibland så händer det att det blir en alldeles helt perfekt dag och då känner jag det i hela kroppen. Då måste man njuta. För det kommer dagar då man kan behöva ta fram detta minnet och smutta lite på njutningskänslan igen, och igen, och igen. För det är ju så bra med minnen. De fortsätter att finnas så länge som man minns dem.

Jo till själva lördagen nu.
Helt plötsligt så insåg jag att jag befann mig i ett gäng kompisar som alla har barn. Jag vet inte hur det har kommit sig för vad jag kommer ihåg så var vi ett gäng som var ute och festade och slog runt för jämnan för inte så länge sedan.
Jag vet inte om det är vi som har ändrat oss eller bytt kompisar men nu är det så i alla fall.
Det vore ju trevligt att träffas allihopa och låta barnen leka ihop och andas frisk luft, tänkte jag och ringde runt och bjöd in till en picnic i en park som tillåter att man går på gräset. Det var ju en av kraven för att vi skulle ha picnic. Gräs som man får sitta och leka på, annars så blir det ju ingen picnic.
Nu kunde inte alla komma men väl 4 par med barn kom och vädret var bra och maten smakade underbart i friska luften.

image112

....och på natten så sov Alexander från 20.30 på kvällen till 8 på morgonen, utan att vakna en enda gång!!!!!
Jag kunde knappt tro det.

En helt underbar lördag!!!!!

(Fler bilder kommer på hemsidan som alltid: www.yohanna.se)

Kommentarer
Postat av: Lilsyrran

Fint fint...

Men nu vill vi ha uppdatering... tjalalalala
uppdatering, tjaa-lalalalala

uppdatering tjalalalala

2007-11-19 @ 11:56:16
URL: http://emmasfoton.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0