Skrivet den: 2007-05-15 Klockan: 10:54:22

15 Maj 2007 Värmebölja

Idag regnar det.
Men hela förra veckan hade vi värmebölja här på Gran Canaria. Ute på gatan var det 35 grader och mer, och inne hos oss i lägenheten (som normaltsett är svinkall) hade vi 30 grader.
Det känndes jättekonstigt. Värmen bara kom på ett ögonblick och så försvann den lika fort som den kom.

Alexander och jag kunde inte gå ut på dagarna utan vi var tungna att vänta till värmen lagt sig vid 19-tiden på kvällen. Och innomhus fick vi gå i bara trosor, och ändå svettades man.
Tvätten som jag hände i badrummet och som vanliga dagar tar 2 dygn på sig att torka (det är väldigt fuktigt inne hos oss) tog 1 dag i helgen.

På söndagen var det lite mindre varmt så vi tog på oss sommarkläderna och söndagsflanerade på Las-Canteras-avenyn som är en aveny som går parralellt med stranden i Las Palmas. Det tog oss ca 3 timmar fram och tillbaka med glasspaus och allt. Det var fullt med folk på stranden, inte en knappnål hade fått plats mer. Och på avenyn så var det massor med folk med barnvagn som var ute och gick. Alla hade vi varit instängda hela veckan på grund av värmen och nu kunde vi äntligen få komma ut och lufta oss lite.

Men idag som sagt så regnar det och i natt frös jag under mitt lakan.
Idag ska vi till sjukhuset på hörselkontroll med Alexander. Hur man nu testar hörseln på en bebis förstår jag inte så jag får återkomma i den frågan.

Vi höres!!!

Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0