Skrivet den: 2007-02-04 Klockan: 11:43:39

4 Februari 2007 Veckorapport

Det har gått en vecka igen!!!
Det är inte klokt vad tiden går fort. Jag hade ju planer på att skriva i denna bloggen mycket oftare än 1 gång i veckan (en blogg ska ju uppdateras varje dag eller så). Men på något vis så blir det aldrig som jag har tänkt mig.

Jo förra veckan så anordnade ju min tyska kompis Uli en fest för mig och magen. Vi var hemma hos henne i Arinaga som ligger söderut på ön, lite förbi flygplatsen. Vi var 8 tjejjer som träffades och åt och snackade om allt. Förståss så dominerade ämnet barn och graviditeter eftersom det var tre gravida där och 2 som hade barn redan. De tre stackarna som var utan fick snällt finna sig i att diskutera barn.
Jag kom dit vid halv2-tiden och åkte inte därifrån förrens kl 7.
Alla var jättesnälla och gav mig i present en hel hög med prylar som fattades för oss att köpa. Ex: skötbord, korg med blöjbytargrejjor, badbalja, termometer, nappflaskor, handdukar, kläder, lakarn osv.
Vi hade det jätteskojj!
Babyshower

På måndagen var vi på föräldrakurs och snackade matvanor och möten hos barnmorskan. Något som känns lite sent nu när jag bara har 6 veckor kvar. Dett skulle jag vilja ha vetat i början av graviditeten på mitt första besök hos barnmorskan tex.

Tisdag var vi på IKEA och en annan affär typ Silvan/Byggvaruhuset och dagarna efter så pysslade vi i lägenheten. Vitrinskåpet är klart, vi har omorganiserat kontoret med nytt skrivbord och myshörna för amning. Vi har satt upp gardiner framför garderoben och ny fattas bara slipning och målning av de nya matsalsstolarna. Om jag nu kan bestämma mig för om jag ska måla dem svarta eller vita.

I fredags följde jag med O:s mamma Nelida till en frisörskola för vi skulle gratisklippa oss. Jag sa ta bara i topparna och klipp lite kortare uppe på huvudet. För jag gillade min frisys som jag fick i Sverige i sommras för MåBra, så den ville jag fortsätta med. Men eftersom läraren inte blev nöjd med hur eleven klippte så blev det kortare och kortare, mitt hår. Och nu sitter jag här och är nästan korthårig, buuuuuääääääää!
Men men det blev bättre dagen därpå när jag fick styla om frillan själv, då känndes det inte så tokigt, och det var ju gratis.

I går var vi på grillfest hos en kompis till Octavio. Det kom en ca 15 pers och vi var i ett hus med terras här i Las Palmas. Lite kallt var det och jag fick ont i höftbenen och ryggen framåt natten men trevligt var det att komma ut.
Tråkigt bara att kortet blev så dåligt. Här är jag med Jose och Lola.

Grillfest Johnny

Nu ska jag gå och väcka Octavio som sover fastäm klockan är snart 11. Vi ska ju slipa stolar och montera ihop spjälsängen. I går på festen så berättades att Eva, en annan tjej som skulle ha en vecka tidigare än jag redan hade fött, ca 1 månad för tidigt. Så nu gäller det att vara beredd. Alexander kan komma vilken dag som helst och då är det ju kul om vi har förberett klart hans saker!!!

Hej svej!
Yo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0