Skrivet den: 2007-02-14 Klockan: 14:30:53

14 Februari 2007 Valentins day

Kan ni fatta det?
Vilken kille!!!
Octavio kom just och överaskade med en bukett rosa tulpaner till mig och en ros till lillkillen. Det är ju så man smälter.....
Det är ju alla hjärtans dag och även om vi bestämmer att vi inte ska köpa något (eftersom blom-priserna är fyrdubbelt höga denna dag) så är det ju alltid roligt att bli överaskad.

Tulpaner
Vi har bestämt att vi ska gå och äta middag på favorit-indiska-restaurangen i kväll och jag har en liten present till Octavio också.

Men innan dess så hade jag planerat att jag ska börja måla matsalsstolarna som vi slipade färdigt i helgen. Ni ser ju hur det går med det, för klockan är 13:23 och jag har fortfarande inte börjat. Utan sitter här vid datorn och skriver Blogg.

Jag har föresten inte visat hur fint vitrinskåpet blev efter att jag blivit färdig med renoveringen. Detta var en garderob i paywood i brunt utan hyllor och med metallnät-dörrar när jag köpte den för 50 euro.
Visst blev det fint? Jag är jättenöjd.


Vitrinskåp

I fredags var vi och tittade på en lägenhet som vi fastnade för. Den jättefina utanför Las Palmas verkar inte ha någon lösning. Ägaren och fastighetsförmedlingen kommer inte överens om vem som ska betala delningen av lägenheten och det nya köket och badrummet. Och vi kan inte vänta längre utan måste bestämma oss för om vi vill vänta med köp eller köpa och flytta nu. Det är inte långt kvar nu tills Alexander kommer.
Så vi såg denna lägenheten som ligger i Las Palmas, inte långt från där vi bor nu, bara i ett lite fattigare kvarter men utan knarkare utanför dörren. Tre sovrum, kök och salong + en liten tvättstuga + en liten entre och så fönster i alla rummen. Visserligen utsikt över grus men ljust och ganska nya fönster. Badrum som fungerar och kostar 113.000 euro.
Så vi var och snackade ekonomi med kontoret igår och då visar det sig att det kan bli svårt för oss att få lånet för månadskvoten blir för hög. Det är ju så man går i bitar. Föst så räknar de ut en högsta gräns för vad vi får köpa för (120.000 euro) och så när vi hittar någon som är bo-dygligt och till och med billigare än detta så kommer de på att det är för dyrt. Ja, vi får se vad de kommer fram till. De skulle disskutera problemet i går kväll och höra av sig idag till Octavio. Vi har sagt att vi vill köpa så nu får de lösa detta om de vill sälja.....

Puss på er på alla hjärtans dag.
Nu ska jag gå och måla lite.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0