Skrivet den: 2007-12-19 Klockan: 12:18:57

19 December 2007 Influensa!!!

Jag är inte död!
Jag är bara så förskräckligt förkyld att jag inte orkar göra någonting.
Alexander har också varit sjuk (för första gången i sitt liv) men är bättre nu. Kvar är bara en förfärlig hosta med slem i halsen. Nu väntar jag också på att bli bättre....

Det är ett år sedan jag var sjuk sist. Då var jag hemma i sverige, gravid och försökte hjälpa min syster att tapitsera om sin salong med resultatet att hon smittade mig och jag fick leva med näsdukarna i fickan, ständigt beredda, som nu.

Det har gått snart en vecka för Alexander isjuknade i onsdag/torsdag på Lucia. Jag borde förstått att det var nåt ont på gång när det tog lussekatterna 4 timmar!!!! att jäsa till dubbel storlek och när de sedan blev stenhårda. Någon har lagt onda ögat på oss som man säjer här.

Så nu sitter jag här och orkar ingenting.
Har inte julpyntat (stakarna dock har kommit upp).
Har inte skickat julkorten.
Har inte packat in klapparna.
Har inte bakat, städat eller annat pyssel som hör julen till.
Jag tror inte ens att jag har spelat nån julskiva, vilket är en stor synd i vår julgalna familj (mor och syster börjar redan i oktober att baka lussekatter och spela julmusik).
Och alla julklapparna till älskade familjen i Sverige ligger här hemma och kommer inte hinna fram till julafton som är på MÅNDAG!!!! REDAN!!!!

Men jag ska inte klaga. Alexander är jättesnäll och sover på nätterna som en stock även om han inte kan tutta på nappen för så mycket snor (jag får inte suga näsan för då skriker han som en gris och jag är rädd att grannarna ska ringa polisen). Han leker snält i sin hage med sina favvoprylar, mina tuperwereburkar, skosnören och etiketterna på nallarna, så jag kan dricka mitt the i lugn och ro.

Nu ska jag lägga mig i hagen med honom och titta på TV.
Så alla ni som väntar på nåt från mig, julkort, julklappar, uppdateringar, e-mail och så vidare, jag orkar inte jult nu....
Det kommer.

Skicka gärna en liten rad till mig så blir jag jätteglad och om inte glädje botar förkylningar så vet jag inte vad. För nässprey gör det deffinitivt inte....

/Y (snörvel)

Kommentarer
Postat av: Maria Kleber

Krya på dig och hoppas att du och Alexander hinner bli friska till jul.

God Jul!

2007-12-19 @ 20:28:48
Postat av: Ina

Yohanna jag saknar dig. Var har du tagit vägen? Sitter på jobbet (Fk igen!) och har tråkigt mellan varven. Skulle vara roligt att läsa om det senaste som hänt i ditt och de dinas liv. Det är inte meningen att stressa dig men jag börjar bli desperat:))
Hoppas att ni har ett bra nytt år och att ni nu är friska.
Kramar, Ina

2008-01-09 @ 10:35:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0