Skrivet den: 2006-05-05 Klockan: 13:45:48

5 Maj 2006 Bakfull i en vecka....

Ja det märks att man börjar att bli gammal. Jag orkar inte med lika mycket festande som i mina unga dagar. Det är trist men sant.....och så är det fredag igen.
 Ja jag var bjuden på födelsedagskalas i lördags. Det var en kompis till min kompis Celeste som fyllde år. Ja i ärlighetens namn är inte Celeste min kompis heller utan min svägeska Monicas kompis. Men jag har tagit över Celeste nu när Monica bor i Göteborg och jag här på Gran Canaria.....hrmm ja tillbaka till ämnet.

Vi var på ett ställe som heter "La Cuevita" (den lilla grottan) och det var upplagt så att alla hade betalat 20 euro och då fick man ett rum att vara i, fri bar och så kom de med olika tapas (smårätter) under kvällen. Utanför rummet danns ett dansgolv och flera barer och andra rum  med andra sällskap i som firade diverse högtider.
 Carolinas födelsedagskalas
Bl.a. så var det en svennsexa där som hade en strippa som uppträdde, fast då stängde de dörrarna till alla rummen så att bara de inbjudna (och de som hade betalat) fick se henne.
Grottan stängde vid 3 och då åkte vi vidare till ett disco och var där tills det stängde. Jag kom hem vid 8 och stupade i säng.

Sedan var det söndagen att återhämta sig på. Vi åkte till Octavios farbror och åt lunch sedan var det fotboll hos Choi´s på kvällen.
Måndagen (ledig pga 1 maj, även helgdag här) började fint med strålande sol så vi åkte till stranden. Vi fick en timme sedan mulnade det ihop sig med svarta moln så vi åkte hem och åt spagetti med köttfärssås.

På tisdagen var det skoldags och när jag vaknade så kändes det fortfarande som om min kropp var helt utslagen och även på onsdagen var den trött.
Jag vet inte om detta med festande är en så bra idé.

Denna helgen så ska vi i alla fall ta det lugnt och jag hoppas verkligen att det blir fint väder i Las Palmas så att vi inte behöver åka söderut för att leta sol.
Las Palmas är egentligen väldigt likt Sverige om sommaren. 1 dag sol, 3 dagar moln och 2 dagar regn. Fördelen med att bo här är ju dock att i södra delarna så är det nästan 100 % sol och dit tar det bara 40 minuter om man har tid, lust och besin.

Ja ja hat så bra nu ska jag gå iväg och äta lunch med svärföräldrarna som alltid på fredagar.

Puss o kram
Yohanna

Kommentarer
Postat av: emma

Det känns som om ditt liv och mitt liv är ganska olika nu. Puss

2006-05-05 @ 16:21:20
URL: http://www.emma-gron.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0