Skrivet den: 2006-05-19 Klockan: 16:06:48

13 Maj 2006 Födelsedagskalas

I Lördags var vi på födelsedagskalas. Det var vår granne som bor över oss som fyllde......jag kommer inte ihåg hur mycket, men ett eller två år yngre än mig.
Vi hade varit på stranden hela dagen innan vi gick.

Det började på morgonen med att vi öppnade fönstret och såg att det troligen skulle bli en fin dag här i Las Palmas. Himlen var lite molnig men det fanns en stor bit blå himmel som såg ut att kunna öppna sig. Vi packade ihop oss och åkte till stranden och spelade lite tennis medans vi väntade på solen. Efter en timme hade fortfarande inte hålet blivit större så vi packade in oss i bilen igen och åkte ca 10 minuter utanför Las Palmas där det var strålande blå himmel och sol. Typiskt när vi för en gångs skull var på stranden innan 12 att vi förlorade en massa tid på att vänta på solen, men men, det var inte hela världen. Vi fick sol till slut.

Vid 22.30-tiden infann vi oss hos grannarna (väldigt sent för att vara svensk tid men här är det helt normalt att börja förfesta vid den tiden).
Vid 02 rindes det på taxi och vi åkte vidare till ett ställe som heter "30 och lite till". Det är typ ett ställe som lite mognare folk går till och som spelar gamla godingar. Nu kan ju inte jag alla gamla spanska godingar men det var ingen fara, det spelades Grease och vanliga godingar också.
Vi kom hem vid skaplig tid för en gångs skull och jag var i sängen vid 6.
Ingen bakfylla att tala om när jag dagen därpå fick stiga upp för att åka iväg och grilla hos Octavios farbror Boro i Areucas.

13 Maj 2006 Födelsedagskalas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0