Skrivet den: 2006-05-12 Klockan: 10:41:02

11 Maj 2006 Yo Uli y Lucas


Yo Uli y Lucas   Uli ringde mig igår och sa att hon skulle vänta på mig efter skolan så att vi kunde ta en promenad och skvallra lite. Det var jättelänge sedan jag träffade henne och lille Lukas. Först var hennes föräldrar här i två veckor, sedan var det en sjuk tand och så kalas och en massa annat som tagit upp tiden.

Nu träffades vi i alla fall och Lukas har blivit JÄTTEstor!!!! Han väger nästan 7 kilo nu och är 4 månader.
Typiskt som allt är så strejkade kameran och jag fick bara ett kort där vi alla kom med.

Vi promenerade på stranden och sedan gick vi och tog en fika utanför min skola där det finns ett litet torg med caféer. Vädret var underbart med strålande sol och knallblå himmel.
Nästa helg kommer de hem till mig för då ska vi se Eurovisionsfestivalen och ha vår egna omröstning. Får vi se om Octavio vinner i år igen med sin nybörjartur.
Ja det är fredag igen och idag är det fint väder. Än är det inte så fint som igår men klockan är bara 9.30 så det kan bli bättre. Jag ska kamma håret och packa ner frukosten och gå till stranden för att sola lite innan det är dags att äta veckans lunch hos svärföräldrarna. Att gå till stranden borde ta ungefär 1 timme och lite till, det borde vara lagom som dagens motion och täcka de extra kalorier som lunchen kommer att innehålla.

Ha´t bra så länge.
På återseénde.
Yo

Kommentarer
Postat av: Emmis

Åhh vad fina ni är allesammans - fräkninga och glada! Kram

2006-05-13 @ 16:49:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0