Skrivet den: 2006-08-31 Klockan: 12:19:17

31 Augusti 2006 Underbar semester

Det har gått 2 veckor sedan vi kom hem från Sverige och vi börjar så smått komma i ordning med alla saker och rutiner här hemma. I går så monterade vi sänggaveln som vi så mirakulöst fick med oss. Det var bara en liten plastplupp till en av benen som fattades. Jag kan fortfarande inte fatta att vi fick den med oss och att den kom fram.
Vad ska vi ta med oss nästa år?....

Vi hade en underbar semester, förutom att min farmor Dagmar hastigt gick bort. Men jag fick i alla fall se henne en sista gång och tillbringa några sista dagar med henne innan hon utan förvarning gick vidare.
I morgon, den 1 september är begravningen och jag kan inte vara där. Men jag hoppas att du vet farmor att jag tänker på dig.
När vi kom hem från semestern så låg det ett vykort här hemma med grattishälsningar på Yohanna-dagen. Det kändes väldigt speciellt. Tack så mycket och vi syns farmor!

Under semestern så hann vi med att göra en massa saker även om vi hade sagt att vi inte skulle planera så mycket som förra året då vi kom med ett redan fullspäckat schema.

Här kan ni se några glimtar men jag ska försöka få ut en utförligare bildpresentation snabbt som 17 på hemsidan: www.yohanna.se så att ni kan se mer där.

51154-36 Ja vi förlovade oss på planet dit, över alperna.

51154-37
Det finns väl inget så svenskt som att fika med jordgubbstårta i trädgården. Här är vi i Emmas trädgård.

51154-38
Vi åkte på Ålandkryssning och åt gått och tittade på fulla svenskar.

51154-39
Mina kusinbarn Oscar och Ebba spelade Tommy och Annika i Pippiteatern i Lerbäck. Dem var vi ju tvugna att åka och se på.

51154-40
Hugo fyllde 2 år och det var vi och firade tillsammans med resten av släkten. Jag har aldrig sett så mycket paket.

51154-41
Göteborgskalaset var vi naturligtvis på. Fullsmockat på Avenyn på invigningen.

51154-42
Och så EM-festen och tävlingarna på Ullevi.

51154-43
Vi var i Stockholm och jag blev omstylad för tidningen MåBra. Nummret kommer ut omkring den 25 oktober och då kan ni läsa allt om min fantastiska förvandling.

51154-44
Tack vare min syster fick vi njuta av den sista sommardagen med att paddla kanot på Sottern. Picknic och bad under strplande sol. Underbart!!!

Som sagt mer kan ni se på min hemsida www.yohanna.se

Hat bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0