Skrivet den: 2012-01-23 Klockan: 13:30:52

Ont-i-magen-måndag + lista

Måndag, ny vecka, som vanligt på måndagar alltså.

Humöret är inte på topp, precis som det brukar på måndagar det också ;) Fortfarande ont i magen, men efter gårdagens kräkningar (ursäkta äckel men det är real life) så har det inte upprepats. Illamåendet och det onda är dock kvar. Inga andra symtom dock så jag kan väl utesluta magsjuka eftersom jag inte KÄNNER mig sjuk.
Det brukar man väl göra när man har flunsan va?
Det var EVIGHETER sedan jag hade kräksjuka....vilken tur va ;)

Jag har tagit rundan på morgonen men lyckades inte utöka den som planerat. Min väg var avstängs på grund av vägarbete så jag tog det som ett tecken från ovan, att jag inte BEHÖVDE idag när jag känner mig så YNKLIG ;) i magen.

Helgen ja, den gick fort. Och ändå så gjorde vi inte speciellt mycket. Fick upp en rullgardin och min julklappstermometer, lagade paj med rödvin på lördagskvällen och åt kansle LITE för mycket godis och kaffebröd.
Inget jag oroar mig för. Det brukar vara så när man börjar att ta bort godiset i veckorna. Då frossar man på helgerna istället. Det brukar lugna ner sig med tiden.

Annars så gick helgen i klädvårdens tecken. Jag fick provat resten av Alexanders kläder på just Alexander ;) Och kan nu packa in de som är för små. Tänk vad ungarna växer. Alexander är redan inne på st. 110/122. När vi mätte honom var ha ca 113 cm lång. Vart tog min lille kille vägen?

Till Irma så, vet jag inte om ni kommer ihåg, fick jag ju en massa kläder till låns, av ett par kompisar >>>. Jag var så duktig så och sorterade upp kläderna i storleksordning och la undan det som var för stort. Nu kom jag ihåg dessa lådor och fick upp en full med kläder på väg att växas ur. Vilken sorg...

Men så fick jag fram en annan låda som är precis rätt i tiden, st. 74/80. Nu ska dessa bara tvättas och göras i ordning för användning. Förhoppingsvis INNAN hon hinner att växa ur dem. Så tvättmaskinen har gått varm här.

Vi drunknar i kläder och skor här. För förutom alla lånade kläder till Irma så har jag ju alla avlagda från Alexander OCH så fortsätter ju folk att köpa nytt till henne. Man kan ju inte låta bli när man ser något sött och nu är det ju REA. Farligt farligt ;)

Men vi ska väl ta och peppa igång denna veckan med en lista a´la jennyn.


- att den nya bilen är preliminärlovad tills på fredag. Inget jag tror på dock, vi är i Spanien. Jag tror mer på nästa måndag. Men det är spännande ;)

- att jag äntligen fått upp min termometer så jag vet hur varmt det är eller om jag ska frysa. Just nu så fryser jag. Tur att jag vet när det är dags ;)

- att jag "hittade" massor med "nya" kläder till Irma som måste användas;)

- att en bekant hört av sig och sagt att Ikea ska öppna ett nytt varuhus här och söker ny personal. Man kanske skulle....
Men hu så otäckt att ge sig ut på arbetsmarknaden igen.
Men pengar är alltid pengar.
Spännande...

- att det är måndag och betyder att Älsklingen brukar komma tidigt från jobbet.

- att veckans real life verkar passa många och verkar vara ett ämne som många har ett intresse i. Ska bli spännande att läsa alla inlägg.

Kommentarer
Postat av: Annelie

Här har vi varit sjuka också.... jag blev genomförkyld efter att vi kom hem från Gran Canaria och Mattias kort efter mig, i torsdags kom min man hem tidigare från jobbet med en sådan magvärk så vi var nästan på väg med honom till akuten.. han var riktigt dålig i magen... Magsjuka trodde han och jag vet inte vad jag trodde... I lördags hade jag ont i magen.. och i dag äldsta sonen med diarre..



Det är nästan som att influensa och magsjuka går samtidigt här uppe i Sverige som hos er..



Sök jobb på IKEA, spännande, vet du vart på ön de kommer att öppna? IKEA är en arbetsgivare jag mycket väl skulle kunna tänka mig att arbeta hos :)



Jag håller tummarna att ni får bilen på fredag!

2012-01-23 @ 14:40:04
URL: http://anneliestankar.wordpress.com
Postat av: Åsa

Åh hoppas det ger sig snart kära du..

Kramar ala kryapådig, från mej :)

2012-01-23 @ 15:31:04
URL: http://sommerseth1.wordpress.com
Postat av: Caroline

Sök iallafall, om det är så att ikea ska öppna där du bor. Skulle kunna tänka mig att jobba där på min favoritaffär ;)

Vi har också en hemma som drar iväg i storlekar, är väl en ålder (4-5år) då de växer mycket våra små.



Hoppas du känner dig piggare snart!

2012-01-23 @ 15:47:34
URL: http://barbaskon.blogspot.com
Postat av: vuxenmamman

Men usch så trist med kräkningar....piii.....hoppas det bara var ett utspel av för mkt gott i helgen ;-).



Jag har slagit huvudet i ett skåp imorse så jag är helt yr och vågar knappt träna! En bula i pannan fick jag på köpet.Och ont gör det.......



När jag läser om dina klädhögar så tänker jag nästan att jag är glad att den tiden är över....fy fasiken så jobbigt det var att jämt hålla på med att packa upp och ner i lådor. Idag gnälls det bara om att dom har FÖR LITE kläder. Det är nästan bättre tycker jag trots allt.



KRAM



2012-01-23 @ 16:04:42
URL: http://vuxenmamman.wordpress.com
Postat av: - Awa Gardi

HEj sötnos! Nu är det så att jag startat en tävling precis på bloggen, jag lottar ut en vinnare till ett par låga hallonfärgade converse på söndag. I samarbete med onestoplus! Kika gärna in! Kram



http://awagardi.blogg.se/2012/january/tavling.html



(storlek 36-41 finns)

2012-01-23 @ 16:26:45
URL: http://awagardi.blogg.se/
Postat av: gunsan

Det gillas inte när man mår dåligt, uschamej, hoppas att du redan känner dig bättre;)



Skönt att höra att fler än jag smaskat godis i helgen;)



Härlig måndagslista o vilken supersöt kofta;))



kramizzzzz

2012-01-23 @ 17:04:15
URL: http://nybogunsan.blogspot.com
Postat av: Mor

Du är väl inte med barn igen ?????

2012-01-23 @ 18:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0