Skrivet den: 2012-01-14 Klockan: 12:41:10

Lördagsmorgon

Efter ännu en febergnällig natt från Irmas sida, vet i 70-singen vad jag ska tro om detta, så var jag så där lagom mör i kroppen och knoppen.
Jag hade bestämt tidigare i veckan att jag skulle fortsätta med mina morgonrundor även under helgen och som jag sagt till många av dem som kämpar med sina morgonrundor så är trixet att bestämma sig innan och sedan inte fundera mer på det när det väl är dags.

Men jag låg lääääääääääänge i sängen och funderade på om jag VERKLIGEN skulle och om jag inte förtjänade att ligga kvar i sängen.
Men så bestämde jag att jag i alla fall skulle gå ut och köpa färskt bröd till frukosten.

Så på med joggingdräkten och blöta håret. Vid sådana här tillfällen så saknar jag enormt att inte bo i Sverige och få ha mössa. Tänk vad skönt att bara dra på sig en mössa över morgonryffset. Och det finns ju så många fina nu-för-tiden har jag sett. Ingenting alls att skämmas för som när jag var liten.

Alltså blöta håret och bli så där lite frusen som man alltid blir när man är blöt, och så ut för att köpa bröd.
Men när jag väl var ute, och jag väl satte på stegmusiken, ja då forsade endorfinerna och adrenalinet fram och jag beslöt att ta en sväng.

Herre gud vad skönt det är att ha hög bra musik på i öronen istället för barnskrik och gnäll...
Om jag kunnat dansa så skulle jag ha dansat fram på gatan som i en sån där häftig musikvideo, men nu kan jag inte dansa så det fick bli stegande istället.

En sväng blev det bara. En halvtimme si så där. Men så hem och dusch och på med morgonrock och äta frukost. Och så kan man känna sig så där härligt duktig som man bara kan när man vet att man har gjort någonting bra som egentligen inte krävdes av en.
Stolt.
Och nu kan jag äta upp alla frestelser här hemma med gott samvete. Och tror minsann att det ska bli tacopaj här hemma med ett glas rött ikväll.
DET var länge sedan...

Härlig lördag!
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Vad härligt det låter!! Jordgubbar till frukost...mmmums!

Du...jag tror inte du vill byta vårt väder mot dit...ha..ha..för i så fall kan du gärna få byta med mig. Just nu skulle jag helst vilja vara i dina kläder...här räcker det inte att bara ta på sig mössa...det går åt långkallingar...hemskt obekvämt enligt mig, och tjockjacka, handskar...nä...det är inget att ha. Önskar mig till GC nu...men jag får vänta.

Nu ska jag gå min dagsrunda. I dag har vi också solsken...de dagarna är lätträknade minsann :)

Ha en jättefin dag!

2012-01-14 @ 12:55:30
URL: http://shaggkvist.se/wordpress
Postat av: Linda

Det där var verkligen bra gjort! Visst kan musik peppa till tusen när man liksom är igång. Duktig du är som kämpar! Ha ni en fin helg och hoppas febern försvinner. KramLinda

2012-01-14 @ 13:26:00
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: Anna

Härligt! Det är ju det där steget att ta sig ut/till gymmet som är jobbigast för när man väl har tagit det steget rullar det liksom på av sig själv! Så sträck på dig och var stolt för att du gjorde det trots ditt eget motstånd!



Och jösses vad avundsjuk jag blir på det färska jordgubbarna! Här är det många och låååånga månader kvar...



Ha en kanonbra lördag och njut av alla frestelser som ligger och och ropar på dig!



Kram

2012-01-14 @ 13:49:09
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: gunsan

Snyggt jobbat vännen;))



Ja vad gäller mössa så har jag skämt bort mig ordentligt, mössa känns nästan som ett måste, så fort det blir lite kallt så åker mössan på;))



kramizzzzz

2012-01-14 @ 23:33:56
URL: http://nybogunsan.blogspot.com
Postat av: Hanna

Vilken lyx med jordgubbar till frukost! Så sugen jag blir!

2012-01-15 @ 16:58:13
URL: http://mamzter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0