Skrivet den: 2013-06-10 Klockan: 15:31:00

Zzzzzzz Måndagslista

Jisses vad helgen gick fort.
Det var någonting på gång hela tiden.
Jag var knappt ens hemma.
DET känns idag.
Idag är hela familjen lite zzzzzzz och jag tror att det måste få bli en riktigt lugn tråk-hemma-eftermiddag och tidigt i säng ikväll. ÄVEN om vi hela familjen var tidigt i säng även i går, söndagskväll.
 
 
 
Fredag var det svärmorslunch, veckohandling och besök av väninna med son. Jag lagade spagetti, vi snackade lite skit och drack lite vin, och ungarna lekte hej vilt.
 
Lördag så var det upp tidigt, äta frukost och packa väskor. Lämna ungar hos svärföräldrar och dra iväg med Älsklingen och hans jobbarkompisar på spa + lunch på lokal.
Vilken dag.
Vilket ställe.
Jag önskar att jag kunde visa er en massa bilder från spa:t men det var, av respekt till folks integritet, förbjudet att fota där inne. Ska leta lite på deras hemsida om det finns något att visa upp.
 
Hem, hämta ungar och svida om för galej med tjejerna på lördagskvällen. Och så sova över hos väninnan som värsta tonåringen ;)
Visserligen blev utgångskvällen ett fiasko, enligt min mening. Och visst saknade jag min familj så mycket att jag fick tårar i ögonen på morgonen när jag vaknade och de inte var dar. Men komma ifrån och vara själv är alltid nyttigt, så nu har jag gjort det.
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen så kom resten av famijen dit jag var och vi spenderade hela söndagen i väninnans föräldrars pool i SOLSKEN.
Kors i taket!
För här i Las Palmas har det varit molnigt sedan jul känns det som ;)
I förra veckan var det EN solig dag och idag är det molnigt igen.
ZZzzzzz-väder.
 
Men vi kickar väl igång den här veckan med en lista. Jag känner mig ju SÅÅÅÅÅÅ inspirerad ;)
 
- att jag var i väg på en UNDERBAR dag i lördags med SPA och bortalunch med nya vänner som varit mycket trevligare än jag väntat mig.
 
- att jag VÅGADE lämna bort ungarna till svärföräldrarna under lördagen FASTÄN det kändes som en förvarning om att: -GÖR INTE DET, NÅGOT KOMMER ATT HÄNDA.
Något hände inte och DET är jag glad för ;)
 
- att det snart är kväll och jag får hoppa upp i soffan i pyamas. Man kanske kunde göra det redan nu om jag tänker efter. Jag har inget inplanerat.....eller? Jo f-n. Jag beställde ju klipptid i eftermiddag.
 
- att jag ska gå och klippa mig då ;) Fast jag blir ju aldrig nöjd så egentligen så känns det inte som något som jag är glad över.
 
- att det bara är fyra dagar kvar till nästa helg ;)
 
Jo, bätte än så kan jag inte idag....Zzzzzzzz!
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Caroline

Känner igen den där trötthetskänslan av en intensiv helg. Själv så sitter jag och gäspar nu och längtar tills man får krypa ner under täcket om någon timme...

KRam

Svar: Snart snart så är det dags att gå och lägga sig ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-06-10 @ 18:21:15
URL: http://barbaskon.blogspot.se
Postat av: Jenny

Låter ändå som att du hade en härlig helg! :)
Här var det en slit-helg på jobbet, och idag ligger jag sjuk :( Värk och feber... men, är ledig i morgon så nu får jag ta de här 2 dagarna till att samla nya krafter.
kram kram

Svar: Du får passa på och ta det lugnt un när du är ledigt. Typiskt att det ska vara så. Min man bli också alltid sjuk när det ska vara ledigt. :/
Yohanna i Las Palmas

2013-06-11 @ 11:50:23
URL: http://jennysviktigaliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0