Skrivet den: 2012-03-29 Klockan: 00:18:55

Så gick ½ semestern

Det har varit en bra dag.
Inte så lugn som man skulle kunna önska, men bra.
Det tråkiga nyheten att halva föräldrarnas semester har gått idag, slog ner som en blixt från en klar himmel. Det är bara fakta att tiden går FORT när man har kul. Fastän även när man är sjuk.

Det var skollämning och efter det gick jag förbi vårdcentralen och fick dages dos av medicin i skinkan. Tänk att det ska göra så ont FASTÄN man är vuxen.

När vi kom hem och fått i oss frukost så kände jag mig så pigg att jag slet fram damsugaren och det får man ju lida för efteråt. Damsuga borde klassar som motion, för så känns det efteråt.



Föräldrarna kom ÄNTLIGEN och jag hämtade hem Alexander från skolan och gick förbi och handlade räkor till fiskgrytan >>> och så lagades det lunch för fulla muggar i mitt lilla kök. Kul med köksassistent som kan konversera för en gångs skull.



Och skönt med barnvakt som underhåller ungarna medans man kockar i lugn o ro för en gångs skull.



Så blev det då ÄNTLIGEN dags för att äta årets första borta-semlor. För själva har vi ju redan bakat egna och gluffsat på >>>.
Men det var samma symtom på borta-semlorna som hemma-semlorna. Först är man riktigt sugen. Men efter ett par tuggor så inser man att det var nog bara i tankarna som det var så där ljuvligt gott.
Jag blir nöjd efter en halv och inser att det finns då inget som slår en riktigt god kladdkaka ;)



På eftermiddagen gick vi iväg till närmsta shoppingcentrum och skulle köpa födelsedagspresent till lördagens kalas, jajjemen vi är bortbjudna på kalas igen ;)
Men tiden gick så fort bland rea-ställningar, leksaksbutiker, glasstånd osv, att det plötsligt blev dags att åka hem. Den livsviktiga fotbollen skulle ju börja och svettpärlorna hade börjat komma fram på Älsklingens panna i ångest över att inte hinna hem i tid.

Föräldrarna skjutsades till sin busstation och vi bestämmde att i morgon ska vi åka söderöver och åka och äta lunch på betongfabriken >>>. Det vankas födelsedagskalas även i morgon. Men av den lite högre årgången skulle man kunna säja ;)

Nu ska jag gå och knoppa och kurera mig ytterligare under natten.

/Y

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh vilka härliga bilder..

Ser ut som en underbar dag!

Gott med semla oxå =)



Ja dammsugning är träning!

Känner likadant.. Svettig efteråt och allt som gör en svettig när man utför det är träning =)



Kram!

2012-03-29 @ 09:47:48
URL: http://fotolaiza.blogg.se/
Postat av: frida

Visst är det trist att tiden alltid går för fort.hoppas ni får mysiga dagar resten av tiden.

2012-03-29 @ 10:47:46
URL: http://linkansfru.blogg.se/
Postat av: Hyrestantanten

Så skönt att ni får umgås under många dagar och bilderna såg så mysiga ut. Det där med spruta i skinkan låter värre. Aj, aj! Det måste vara rena dynamiten ;)

Så knasig man är när det gäller nedräkningar. jag börjar alltid känna mej deppig vid tanken på att åka härifrån flera månader innan, när halva tiden gått.

Kram!

2012-03-29 @ 11:33:44
URL: http://www.hyrestanten.blogspot.com/.
Postat av: Kim - Mamma till Victor & Linus

Tack så mycket för lyckönskningarna! :)

2012-03-29 @ 13:47:30
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0