Skrivet den: 2011-10-31 Klockan: 13:03:40

Måndagsstök och bök

God Morgon Måndag! eller förmiddag ska man väl säja för klockan är REDAN 11:15 men jag har precis avslutat min frukost.



Ja, jisses vad dagen körde igång med buller och bång.
Här kan man snacka om att rutinerna >>> fick sig en makeover så det dög. Klockan är snart lunch och här sitter jag med en nyss avslutad frukost, kunde ju nästan kalla den brunch.

Efter skollämningen idag så tog vi en annan sväng på morgonrundan. Det är nämligen så att min mor fyller år idag och de kommer senare på dagen och så ska vi gå ut och fira lite på restaurang.
Jag tänkte nämligen ta den till samma mysiga tapas-ställe som jag var på med tjejgänget. >>>

Min mor har promt sagt att hon INTE vill ha någon uppvaktning nu när hon fyller jämt (? ;) ? får jag väl på moppo om jag skriver ut hur mycket). Så vi har inget speciellt fixat till henne. Men jag tycker i alla fall att man vill nog ha lite uppvaktning på sin födelsedag, även om man är en mormor.
Så Irma och jag drog iväg till min favorit-blomster-affär. Eftersom den lokala var en sån besvikelse. >>>

Där KUNDE man nämligen köpa jätterosor i 20-pck för 9 euro. Idag kostade de 15. Men så ska ju alla till kyrkogården och lägga på blommor i morgon, så då passar blomsteraffärerna på att höja.
Fräckt tycker jag.
Men det är likadant på alla-hjärtans.

Hur som helst 15 euro för jätterosor är fortfarnade ett fynd, så de ville jag ha till min mor. Men då blev ju morgonrundan annorlunda och vi kom hem senare än vanligt. Jisses vilken uppförsbacke det är dit. Det blev inte så värst många steg fler. Men svetten lackade om mig kan jag lova när jag stretade i uppförsbacken med barnvagnen.
Fördelen sedan, när man ska hem, är ju att man bara behöver hålla i sig i barnvagnen och läppa på bromsen så vipps är man hemma.

Och ÄNNU senare hem kom vi när vi träffade på Pappa på en förbipaserande bensinstation och var tvungen att stanna och pussa på honom.

Och så precis när vi kommit in genom dörren och Irma har börjat trött- och hungerklaga så ringde mobilen och det var ÄNTLIGEN någon som ville komma och köpa diskstället. >>>
Så vi bestämde träff här i hörnet på huset. Men när jag skulle leta reda på diskstället som har stått i vägen en LÅNG tid nu. Så hade Älsklingen påpassligt nog ställt det på ett ställe där det INTE hör hemma och jag blev tvungen att riva ut allt både här och där för att se det.
Suck! Karlar...

Men nu är diskstället sålt, bebisen äten och somnad, jag har fått frukost, skrivit blogginlägg och ska gå och duscha nu.

Vi kör väl en måndagslista a´la jennyn:


- att min lilla mamma fyller jämt i dag och det ska vi fira med en ENORM rosbukett som jag fick tag på trots att det var tidigt på morgonen och jag strodde att affären inte hade öppnat än, men si det hade den.

- att mina föräldrar är här och myser med oss. Jisses vad roligt det är, men också jobbigt att vara borta från hemmet så mycket. Det står nu, efter bara två dagar en MASSA väskor och ovikt tvätt i HELA lägenheten. Och dammråttorna är snart stora nog att ge sig på bebisen. Ja hemmet blir försummat när man är ute och roar sig. Och i kväll blir det mer galej.

- att vi ska ha Halloweenkalas i parken idag och solen skiner dagen till ära. Hoppas bara att jag kan improvisera två maskeraddräkter nu på eftermiddagen.

- att vi träffade pappisen ute på gatan nu på morgonen och fick pussa lite på honom, både Irma och jag.

- att det verkar som att min mamma/gravid-jeans-kjol börjar bli LITE för stor ;)

- att det kom en MASSA skoj i föräldrarnas resväskor.

- att julen är räddad av en massa juskinkor. >>>

- att i morgon kör vi REAL LIFE igen och denna veckan så tänkte jag att vi verkligen skulle visa REAL LIFE. En morgonbild och en eftermiddags bild på hur det VERKLIGEN ser ut i våra liv. Ligger ni på soffan och äter praliner eller hänger ni tväll och skalar potatis? Eller kanske allt på samma gång, ni vet multitasking ;) >>>, >>>


Nu kör vi på här om vi ska komma nån vart.

/Y

PS Många frågor om BETONGFABRIKEN, jag återkommer med snygg-bilder och mer förklaringar och svar. Hav tålamod ;) DS

PS 2 Glömde ju bort gårdagen stevisning också. Antalet blev ingen höjdare, men jag tror att jag haft problem med trosorna igen ;) För vi gick lika mycket som i lördags, men jag hade visst på mig för slappa trosor och för slapp kjol så då räknar stegaren inte som den ska. Nej taight tycker den om så den sitter som klistrad på kroppen. Men men jag får vara nöjd med det som den visade för det finns inget sätt att rätta till det. DS

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja du... mina rutiner blev ju inte heller vad jag tänkt... men nu ska jag snart öppna min butik (15-18 måndagar) och får träffa några av mina goa kunder.

Städningen som jag tänkt hinna med idag - ja den får vänta till i morgon helt enkelt, för det är en dag då med!



Hoppas mammsen blir glad över rosor och den lilla uppvaktningen - för som du skriver LITE uppvatktning vill man nog ändå ha!



kramiz

2011-10-31 @ 14:22:44
URL: http://jennysviktigaliv.blogspot.com
Postat av: ♥ Carina ♥

Grattis till din mamma! Hon blir säkert glad över de fina rosorna.

Det där med prishöjning, det är lika dant här när det gäller midsommar och jordgubbar.



Härlig måndagslista!

Kram kram

2011-10-31 @ 14:52:06
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Miriam

Grattis till din mamma! En sån bukett hade jag också velat få...fick ju en av maken när jag fyllde år och den var vacker den med! =)

Härligt att läsa din måndagslista. Själv klarar jag inte av att hålla igång såna saker, eftersom jag inte sitter varje dag vid datorn. Men kanske en dag....

Må så jättegott!

Kram Kram!

2011-10-31 @ 15:19:18
URL: http://bamsebusfunderingar.blogspot.com/
Postat av: Marie-Louise

Grattis till mamma på hennes födelsedag. Vilken vacker rosbukett :)

Ja det där med stegräknare är et gissel ;) gäller att ha rätt sorts kläder på sig så att den räknar rätt. Som tur är så sitter mina jobb-byxor riktigt tight och bra så stegräknaren räknar som den ska när jag jobbar iaf och det är ju där jag tar flest steg... Kram vännen

2011-10-31 @ 19:38:52
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Mira

Grattis till mamsen! Roligt att ha dem där, hur länge ska de stanna?

2011-10-31 @ 22:16:22
URL: http://mirandalux.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0