Skrivet den: 2011-04-10 Klockan: 00:04:02

IKEA-lördag

God afton!

Idag har vi varit på IKEA hela dagen. Det slutar aldrig att förvåna mig att man kan åka dit så ofta, tycka att det är lika roligt varje gång, komma hem med så mycket fastän man BARA skulle dit och titta och vara så slutkörd efter att bara ha gått runt och strosat.
Hmmmm vilket marknadskoncept han har den där Ingvar.

Inget annat har egentligen hänt idag. Möblerna som vi köpte (garderobsstruktur till balkongen, en hallmöbel + en lådhurts till kontoret) kommer på tisdag med hemkörning. Har man en skokartong till bil och därtill två bilbarnstolan med tillhörande barn och barnvagn, så finns det inte mycket plats kvar att köra hem IKEA-möbler med.

Så mina ivriga monerar-fingrar får snällt vänta tills på tisdag. I morgon ska vi i stället roa oss med en stycket jättedisk, ett par stycken o-uppackade resväskor samt att sätta upp de kvarvarande bambujasuierna i klädkammar-balkongen.

Fler exteriör-bilder från Las Palmas hade önskats så jag hade med mig kameran på IKEA-trippen. Dock tog batterierna slut innan vi kom fram till IKEA och köttbullarna. Men ett par motorvägsbilder fick jag.
Titta vad fint och grönt det är just nu.
Men det börjar redan att torka ihop och bli gult längs vägrenen.

Vägen mot IKEA....











Samt en bild som blev lite rolig. Irma sitter bakom min stol. Därför fastnar inte hon på bilder. Jag kan liksom inte vända mig mer runt än såhär...



God lördags-natt!

/Y

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Helt otroligt att vi var där för lite mer än ett år sedan. Vi bodde på maspalomas en vecka. Men en dag for vi ut till laspalmas för lite shopping .. det var bara det att vi for dit en söndag, så det blev inte så mycket shoppat alls ;)

Kram

2011-04-10 @ 09:00:46
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Elina

Hej och vad roligt att du hitta till min blogg! Följ den gärna på bloglovin.



Du hade en jätte mysig blogg, och vilket spännande liv du verkar leva. Hihi! KRAM

2011-04-10 @ 13:14:47
URL: http://volanen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0